P. Kazlauskas išmoko gydyti: sumažina kraujo spaudimą, malšina skausmus | KaunoDiena.lt

P. KAZLAUSKAS IŠMOKO GYDYTI: SUMAŽINA KRAUJO SPAUDIMĄ, MALŠINA SKAUSMUS

  • 7

Kad Liveta ir Petras Kazlauskai – pora scenoje ir gyvenime, žino daugelis. Tačiau šį vakarą LNK laidoje „KK2 penktadienis“ garsūs atlikėjai pirmą kartą prabils apie tai, kad jiedu vienas kitam – ir geriausi vaistai, ir gydytojai, ir neblėstančio grožio eliksyras.

„Mano grožį ir sveikatą saugo mano vyras Petras“, – drąsiai sakys Liveta, neabejojanti, kad sutuoktinis – ne tik geriausias draugas, bet ir gydytojas.

„Turiu tokią knygutę, joje nupiešti visi taškai, kur ką paspaudyti, jeigu jai skauda, pavyzdžiui, galvą ar širdukę, jeigu spaudimas per aukštas“, – naująjį savo pomėgį atskleidžia Petras.

„Aš jam tik ištiesiu rankelę ir jis mane suremontuoja. Petru labai pasitikiu, nes jeigu taip skauda galvą, kad nebegaliu net atsimerkti ir jau nebežinau, kur dingti, aš tik pasakau, kad man yra blogai ir jis tuoj pat mane suremontuoja. 20 minučių ir aš vėl sveika ir lekianti“, – tvirtins Liveta.

Liveta neslepia ir to, kad drauge su Petru jie ir gydosi, ir gražinasi. Neseniai abu ryžosi vienodoms grožio operacijoms.

„Mes abu darėmės viršutinių vokų pakėlimo operacijas. Petras ėjo labiau dėl kompanijos. Maža to, vyras ėjo pirmas, kad įsitikintų ir man papasakotų, ar operuojant neskauda“, – šį vakarą Kazlauskų šeimos paslaptis atskleis Liveta.

Kad išvaizda gyvenime atveria daug durų, gerai žino ir naujojo pasimatymų šou „Pasakyk man – Taip“ vedėja, nuomonės formuotoja Agnė Kulitaitė. Mergina pripažįsta, kad grožis – labai subjektyvus dalykas.

„Pasiskaičiusi komentarus apie save suprantu, kad esu divos ir marozo remiksas. Vieniems atrodau visiška valkata, o kitiems – absoliuti diva“, – sakys A. Kulitaitė.

Ir nors dabar Agnė į blogus komentarus nekreipia dėmesio ir pasitiki savimi, taip buvo tikrai ne visada.

„Ypač daug išgyvenimų teko paauglystėje, kai buvo hormonų audros, kai man neaugo krūtinė, o jau visos buvo papingos ir aš kišdavausi kojines į liemenėlę“, – laidoje pasakos Agnė.

Apie grožio įtaką gyvenimui bei karjerai, naujas pradžias ir amžiną jaunystę – jau šį vakarą, 19.30 val., LNK laidoje „KK2 penktadienis“.

Rašyti komentarą
Komentarai (7)

Anonimas

Nu jau ,dar vienas šundaktaris.Kažkokie nesveiki.

Siaip tai

Tokios vedejos gali bendra laida sukurti.kad ir buciuoju kruta.aisku nuo N-18

Supratau

Kad petriukai siemet ant bangos
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS