Pagrindinę heroję animacijoje „Maša ir lokys“ įgarsino O. Pikul | KaunoDiena.lt

PAGRINDINĘ HEROJĘ ANIMACIJOJE „MAŠA IR LOKYS“ ĮGARSINO O. PIKUL

  • 1

Populiaraus animacinio serialo „Maša ir lokys“ herojai atvyksta susitikti su vaikais ir kartu švęsti Naujuosius metus. Oksana Pikul-Jasaitienė buvo pakviesta įgarsinti šou lietuviškai. Populiari dainininkė ir TV laidų vedėja įgarsino pagrindinę heroję Mašą.

Šia naujiena Oksana pasidalino savo paskyroje Facebook‘e patalpindama nuotaikingą vaizdo klipą iš savaitgalį vykusios įrašų sesijos. Daugybės sveikinimų ir pagyrimų sulaukęs įrašas per trumpą laiką buvo peržiūrėtas beveik 40 tūkst. kartų.

Gruodžio mėn. pabaigoje didžiuosiuose šalies miestuose vyksiančiuose Naujametiniuose Mašos ir lokio nuotykiuose – įspūdingo dydžio lėlės, kalbančios vaikiškais balsais, įspūdingos spalvotos dekoracijos, akrobatiniai triukai, specialiai šiam šou sukurtos apšvietimo ir pirotechnikos sistemos ir, be abejonės, šventiniai stebuklai. Nuotaikinguose pasirodymuose mažieji lankytojai ir jų tėvai bus ne tik žiūrovai, bet ir pasakos dalyviai. Pagrindiniai muzikinio spektaklio veikėjai – žinomi liaudies pasakų herojai Maša ir Lokys, kurie dalyvauja pačiuose tikriausiuose Naujametiniuose stebukluose.

Didžiulė meilė mergaitei ir atsakomybės jausmas priverčia lokį atsisakyti jam įprasto ramaus gyvenimo ir kartu su Maša jis dalyvauja linksmiausiuose įvykiuose. Jaunieji žiūrovai susipažins ne tik su Maša ir lokiu, bet ir su voveryte, zuikiu, vilku ir kitais pasakos personažais. Naujametiniuose šou jaunųjų žiūrovų laukia gausybė smagiausių įspūdžių: susitikimas su stebuklų pasauliu ir išmintingais herojais, dainuojančiais linksmas dainas ir šokančiais pasakiškus šokius. Scenoje vyks tikri stebuklai, netrūks žaidimų, pokštų, siurprizų ir dovanų visiems, laukiantiems Kalėdų senelio ir Naujųjų metų!

Pasaulinę šlovę pelnę herojai Maša ir Miša mažuosius žiūrovus džiugins gruodžio 25 d. Vilniuje, gruodžio 26 d. Kaune ir gruodžio 27 d. Klaipėdoje.

Kasdien vyks po du pasirodymus, Vilniuje ir Klaipėdoje lietuvių ir rusų, Kaune – lietuvių kalbomis. Didelį susidomėjimą sukėlęs šou daugiausiai žiūrovų sulauks Kaune. Laikinojoje sostinėje į vakarinį šou išpirkti visi bilietai, sparčiai tirpsta ir dieninio pasirodymo bilietai.

Bilietai į Naujametinius šou „Maša ir lokys” platinami visose „Bilietų Pasaulio“ ir „Bilietai.lt“ kasose ir internetu.

GALERIJA

  • Pagrindinę heroję animacijoje „Maša ir lokys“ įgarsino O. Pikul
  • Pagrindinę heroję animacijoje „Maša ir lokys“ įgarsino O. Pikul
  • Pagrindinę heroję animacijoje „Maša ir lokys“ įgarsino O. Pikul
Kadras iš filmo "Maša ir lokys"
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Jo

Maša ir taburetka

SUSIJUSIOS NAUJIENOS