Paklydėlis Holivudo žvaigždės M. Douglaso sūnus paleidžiamas iš kalėjimo | KaunoDiena.lt

PAKLYDĖLIS HOLIVUDO ŽVAIGŽDĖS M. DOUGLASO SŪNUS PALEIDŽIAMAS IŠ KALĖJIMO

  • 0

Holivudo aktoriaus Michaelo Douglaso (Maiklo Daglaso) vyriausias sūnus buvo paleistas iš kalėjimo, kur atliko bausmę už narkotikų kontrabandą, ir dabar yra buvusių kalinių reabilitacijos namuose Niujorke, pirmadienį pranešė JAV žiniasklaida.

37 metų Cameronas Douglasas (Kameronas Daglasas) 2010-aisiais buvo nuteistas kalėti penkerius metus už metamfetamino laikymą ir prekybą šiais narkotikais. Jam buvo skirta dar dveji metai laisvės atėmimo vienutėje, kai nuteistasis prisipažino organizavęs narkotikų kontrabandą į kalėjimą.

Cameronas, M. Douglaso ir jo pirmosios žmonos Diandros Luker (Dajandros Laker) sūnus, turėjo būti paleistas 2018 metais, bet dabar jis jau perkeltas į reabilitacijos centrą Niujorke, pranešė portalas „EOnline“ ir televizija „ABC News“.

C. Douglasas dabar planuoja parašyti atvirą prisiminimų knygą, kurioje papasakos apie savo, vienos iš labiausiai gerbiamų Holivudo dinastijų atžalos, gyvenimą ir kaip narkotikai nuvedė jį į kalėjimą, rašo dienraščio „New York Post“ bulvarinių naujienų skiltis „Page Six“.

Tėvas, „Oskaro“ laureatas, reguliariai lankydavo sūnų kalėjime ir yra kritikavęs AV kalėjimų sistemą. 2013 m. priimdamas „Emmy“ apdovanojimą už pianisto Liberace (Liberačės) vaidmenį televizijos filme „Už kandeliabrų“ (Behind the Candelabra), jis sakė: „Iš pradžių buvau tikrai nusivylęs savo sūnumi, bet dabar pasiekiau tašką, kai esu nusivylęs sistema. Jeigu netyčia paslysti, tave nubaudžia. Mano sūnaus atvejis – jis turi praleisti beveik dvejus metus vienutėje.“

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS