Po 25 metų su žmona skiriasi S. Stalonė: sutuoktinė prakalbo apie nemalonias priežastis | KaunoDiena.lt

PO 25 METŲ SU ŽMONA SKIRIASI S. STALONĖ: SUTUOKTINĖ PRAKALBO APIE NEMALONIAS PRIEŽASTIS

  • 5

Silvestras Stalonė skiriasi su žmona Jennifer Stallone. Skyrybų dokumentus sutuoktinė padavė rugpjūčio 19 d. Pora susituokę išbuvo 25 metus, rašo closerweekly.com. 

54 metų Jennifer skyrybų dokumentus pateikė Palm Byčo apygardoje, Floridoje. Ji nurodė, kad santuoka – negrįžtamai iširusi. Moteris siekia susigrąžinti savo mergautinę pavardę – Lee Flavin. Ji taip pat reikalavo, kad per santuokos metus sukaupti turtai būtų teisingai padalyti.

Dokumentuose Jennifer teigė, kad „vyras tyčia iššvaistė santuokinį turtą, o tai turėjo neigiamo ekonominio poveikio“. 

Gandai apie poros skyrybas ėmė plisti jau nuo šios savaitės. Rugpjūčio 23 d. 76-metis S. Stalonė žmonos veidą vaizduojančią tatuiruotę pakeitė šuns atvaizdu.

Užuominų apie skyrybas galima buvo pamatyti ir Jennifer instagrame. Rugpjūčio 10 d. moteris socialiniame tinkle nustojo sekti savo vyrą, be to, pasidalijo nuotrauka su savo trimis dukterimis. „Jos yra mano prioritetas, niekas kitas nesvarbu. Mes keturios amžinai“, – rašė ji po nuotrauka.

S. Stalonė ir Jennifer susipažino 1988 m. Iki jos aktorius jau buvo du kartus vedęs. Pora susituokė ir 1996 m. susilaukė pirmagimės. 1998 m. jiems gimė antroji duktė, o 2002 m. – trečioji. Gegužę sutuoktiniai atšventė savo 25-ąsias vestuvių metines. 

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Nemanau

Kad moterų ištikimų yra apskritai. Tiesiog žiaurei naudojasi tokių vyrų sukauptais turtais, ir skiriasi juk dėl to, kad sau atsidalintų dalį turtų.. Daugelis vyrų tiesiog piranijų aukos..

Kauno tiesa

rimtas,solidus ,ivairiapusis laikrastis,butu dar geresnis be tu banalybiu

Anonimas

o Stalonės šuns vardas-Butkus
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS