Po skandalo dėl narkotinių medžiagų „Eurovizijos“ nugalėtojų reakcija: pasiryžę testuotis | KaunoDiena.lt

PO SKANDALO DĖL NARKOTINIŲ MEDŽIAGŲ „EUROVIZIJOS“ NUGALĖTOJŲ REAKCIJA: PASIRYŽĘ TESTUOTIS

  • 16

Didžiausias Europos muzikos renginys neapsiėjo be skandalų – kameros užfiksavo įtartiną „Eurovizijos“ nugalėtojų Italų grupės „Maneskin“ lyderio elgesį. 

Vokalistas Damianas Davidas vienu metu buvo parodytas palinkęs prie stalo, tiesa, kameros šį vaizdą greitai perjungė. Pastebėjęs, kad atlikėjas pasilenkė žemyn, o šį vaizdą fiksavo filmavimo kameros, kitas grupės narys dar stumtelėjo kolegą, tarsi norėdamas jį įspėti. Internautai ėmė svarstyti, kad atlikėjas vartojo narkotines medžiagas.

Po renginio vykusioje nugalėtojų konferencijoje D. Davidas sulaukė tiesmuko Švedų žurnalistų klausimo, ar iš tiesų pastarasis vartojo narkotikus. 

„Thomas sudaužė stiklinę“, – kodėl tą akimirką palinko prie stalo, paaiškino grupės narys. „Aš nevartoju narkotikų“, – net kelis kartus patikino jis.

Tačiau, nors ir sulaukę atlikėjo paneigimo, dainų konkurso gerbėjai nerimsta. Prašoma, kad Damianui būtų atliktas narkotikų testas, o tuo atveju, jeigu jis melavo ir išties eterio metu vartojo narkotikus, grupė būtų diskvalifikuota.

 

Vėliau grupė dar kartą išsakė savo poziciją ir atrėmė kritiką neva į sceną ėjo apsvaigę.

„Esame tikrai šokiruoti, kad kai kurie žmonės kalba, jog Damianas vartojo narkotikus. Esame tikrai PRIEŠ narkotikus ir niekada nevartojome kokaino. Esame pasiruošę būti testuojami, kadangi neturime ko slėpti“, – „Instagram“ paskyroje rašė grupės nariai.

Primename, kad Italų rokeriai su vilties žinia po pandemijos kylančiam pasauliui Roterdame surengtą „Eurovizijos“ dainų konkursą laimėjo šeštadienį.

Konkursui po metų pertraukos sugrįžus, italų ketvertas su savo daina „Zitti e Buoni“ įveikė tokius stiprius varžovus kaip Prancūzijos ir Šveicarijos atstovai.

Tai trečia Italijos pergalė „Eurovizijoje“ ir pirmoji pergalė šiame konkurse nuo 1990 metų. Ji paskelbta po įtemptos konkurso, surengto laikantis griežtų taisyklių, įskaitant masinį testavimą ir žiūrovų skaičiaus apribojimą iki 3,5 tūkst., pabaigos.

Rašyti komentarą
Komentarai (16)

Anonimas

raskeviciu reikejo leisti i eurovizija su miniaku... kablais.....1 vieta garantuota DDDDDDDDDDDDDDDDD

jonas

Neziuriu 5 metai, matosi is atlikeju, kas ten taip stengesi tokius slykstynes parakisti, bjauru ziureti. Musu "vyras" irgi su sojonu, taip nukrypeliai atsibodo, niekas nepraeina be sito sudo. Nu bet ju tokia taktika pasirinkta rodykis, isidirbinek, juos prives prie liepto galo. Gal jau patys tikrieji LGBT turetu juos stabdyti!!!

Lietuva turėtų oficialiai atsisakyti dalyvavimo Šūdųušou

Tai juk sakiau kad norint laimėti reikia parodyti šikianaskylę... Iš principo šio gėjpyderlesbianzoošou nežiūriu jau penki metai ir gal kitiems jau grįš sveikas protas?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS