Popžvaigždei E. Johnui įteiktas aukščiausias Prancūzijos apdovanojimas | KaunoDiena.lt

POPŽVAIGŽDEI E. JOHNUI ĮTEIKTAS AUKŠČIAUSIAS PRANCŪZIJOS APDOVANOJIMAS

  • 5

Prancūzijos prezidentas Emmanuelis Macronas britų popžvaigždei Eltonui Johnui įteikė Garbės legiono ordiną.

Taip įvertinta 72-ejų atlikėjo meninė karjera ir kova su ŽIV bei AIDS, penktadienio vakarą Eliziejaus rūmuose sakė E. Macronas.E. Johnas teigė esąs sujaudintas ir pagerbtas.

"Mane su Prancūzija sieja didelis meilės ryšys. Aš čia turiu namą", - kalbėjo jis. Tai ne pirmas aukštas apdovanojimas atlikėjui. 1998-aisiais britų karalienė Elžbieta II įšventino jį į riterius ir nuo tada jis turi sero titulą.Prezidento rūmų kieme E. Macronas ir E. Johnas drauge ragino kovoti su AIDS.

Liga toliau plinta, smogdama milijonams žmonių, kalbėjo Prancūzijos prezidentas 2 000 kviestinių svečių. Jis paragino tarptautinę bendruomenę aukoti lėšų kovos su AIDS, tuberkulioze ir maliarija fondui. Tikslas esą yra iki spalio 10-ąją Lione vyksiančios donorų konferencijos surinkti daugiau kaip 13 mln. eurų.

E. Johnas teigė esąs sujaudintas ir pagerbtas. "Mane su Prancūzija sieja didelis meilės ryšys. Aš čia turiu namą", - kalbėjo jis. Tai ne pirmas aukštas apdovanojimas atlikėjui. 1998-aisiais britų karalienė Elžbieta II įšventino jį į riterius ir nuo tada jis turi sero titulą.

Prezidento rūmų kieme E. Macronas ir E. Johnas drauge ragino kovoti su AIDS. Liga toliau plinta, smogdama milijonams žmonių, kalbėjo Prancūzijos prezidentas 2 000 kviestinių svečių. Jis paragino tarptautinę bendruomenę aukoti lėšų kovos su AIDS, tuberkulioze ir maliarija fondui. Tikslas esą yra iki spalio 10-ąją Lione vyksiančios donorų konferencijos surinkti daugiau kaip 13 mln. eurų.

GALERIJA

  • Eltonas Johnas
Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Fui

Po tokio apsikabinimo rankas plauti su ūkišku muilu

abu vienos

orentacijos ...kraujo broliai...

co ok

ranka ranka plauna
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS