Prabilo dėl galimo sutuoktinio smurto į ligoninę išvežta V. Siegel-Suodaitė | KaunoDiena.lt

PRABILO DĖL GALIMO SUTUOKTINIO SMURTO Į LIGONINĘ IŠVEŽTA V. SIEGEL-SUODAITĖ

  • 140

Po to, kai pasirodė žinia, kad vėlų antradienio vakarą policijos pareigūnams teko tramdyti prieš žmoną Viktoriją Siegel-Suodaitę, kaip įtariama, smurtavusį Lauryną Suodaitį, trečiadienį prabilo ir nukentėjusi žinoma moteris.

„Esu sukrėsta, šoke, pažeminta. Daugiau negaliu nieko kol kas parašyti. Kiekvienas žodis dabar – neapsakomai sunkus. Atima visas jėgas. Tenoriu padėkoti medikams už pagalbą ir pareigūnams už greitį“, – instagramo paskyroje trečiadienį rašė nuomonės formuotoja, Lietuvoje, turinti 225 tūkst. sekėjų. 

Primename, kad po šeiminio konflikto Vilniaus rajone, Gelažų kaime, antradienio vakarą L. Suodaitis buvo išvežtas į areštinę.

Žinoma, kad moteriai, prieš kurią, kaip įtariama, buvo panaudotas fizinis smurtas, prireikė gydytojų pagalbos.  Ją medikai išvežė į ligoninę, vaikai liko namie.

Primename, kad V. Siegel-Suodaitė yra septynių mėnesių berniuko ir penkerių metų mergaitės mama. „Per konfliktą namuose buvo mažamečiai. Apie tai buvo informuoti ir vaiko teisių specialistai“, – kalbėjo Vilniaus apskrities policijos atstovė Julija Samorokovskaja.

Informacijos apie tai, ar konflikto dalyviai buvo blaivūs, policijos pareigūnai neturi. Dėl įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl fizinio skausmo sukėlimo ar nežymaus sveikatos sutrikdymo savo artimajam giminaičiui ar šeimos nariui.

Portalo kauno.diena.lt žurnalistams pavyko susiekti su V. Siegel-Suodaitės dukters tėvu Danieliumi Bunkumi. Vyras teigė, kad apie smurto išpuolį prieš dukros motiną, jis sužinojo tik trečiadienio rytą. „Patikėkite manimi, aš pasirūpinsiu, kad dukra būtų saugi“, – sakė žinomas vyras.

Primename, kad Viktorija ir Laurynas susituokė 2021 metų vasarą

Gairės: Viktorja Siegel, Laurynas Suodaitis, smurtavo prieš moterį, pagalba moterims
Rašyti komentarą
Komentarai (140)

nuomonė

Na,jei ji per metus 1,5 mln pelnogavo,tai kam jai jis,panaudos,išmes ir atia

Anonimas

Kaip sakoma-nei graži,nei protinga.o kokia jos profesija,išsilavinimas?Ai tiesa,juk ji barų mėgėja-nuomonę formuoja,ir turtingus vyrus vilioja.Vienam jau nusibodo jos nuomonė,ir paaiškino rimčiau...O kam mums viską reikia žinoti?

truko

kantrybe bicui,tai ir voztelejo,grynai teviskai:)!
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS