Prasidėjo registracija į Drakonų valčių lenktynes Visagine | KaunoDiena.lt

PRASIDĖJO REGISTRACIJA Į DRAKONŲ VALČIŲ LENKTYNES VISAGINE

  • 0

Lietuvos kanojininkas, olimpinis vicečempionas Jevgenijus Šuklinas savo mylimą Visaginą puoselėja darbais. Liepos 9 dieną „Šuklino olimpinis sporto klubas“ antrą kartą Visagine organizuoja Drakonų valčių varžybas „DRAGon Race 2016“.

Registracija jau paskelbta. Visi kviečiami registruoti savo komandas, o neturintys komandos, bet norintys plaukti vis tiek gali registruotis – varžybų rengėjai patys suburs komandas iš vienišų entuziastų.

Visagino Drakonų valčių varžybų programa 2016 metais bus sudaryta iš kelių dalyvių grupių.

1. Moterų komandos ((20 sportininkių moterų + savo būgninkas), su sąlyga, jei susirinks trys ar daugiau dalyvaujančių komandų). Distancija – 250 m. Startas bendras – prizinės vietos nustatomos vienu bendru plaukimu. Apdovanojamos pirmos trys vietos.

2. Miesto spec. tarnybų atstovų komandos: gaisrininkai, policija, pasieniečiai, IAE apsaugos tarnyba ir kt. (visas sąstatas iš 20 dalyvių + būgnininkas ir vairininkas). Suteikiama galimybė surengti iki 4 treniruočių kiekvienai komandai. Distancija ~ 500 m su dviem posūkiais. Atskiras startas kiekvienai valčiai. Rungiamasi dėl geriausio rezultato. Medaliais apdovanojamos komandos užėmusios 1, 2 ir 3 vietas.

3. Komandos, atstovaujančios organizacijoms, įmonėms, miesto įstaigoms, taip pat visi norintys dalyvauti varžybose. Distancija – 250 m. Rungiamasi iškritimo principu 1 VS 1. Pirmame ture laimėjusi komanda patenka į kitą varžybų etapą, pralaimėjusi komanda dalyvauja paguodos plaukime dėl 10–20 vietų. Medaliais apdovanojamos komandos, užėmusios 1, 2 ir 3 vietas. Nugalėtojų komanda apdovanojama 2016 metų varžybų didžiuoju prizu.

4. Lenktynės „Tautų draugystė“. Dalyvauja komandos Baltarusijos, Rusijos, Latvijos, Lietuvos, Kinijos. Visų valčių bendras startas. Būtinas atributas valtyje – valstybinė vėliava. Prizu apdovanojamas tik plaukimo nugalėtojas. Komandos tai pat gali dalyvauti 3 grupės plaukimuose.

Numatytas ir specialus prizas: išskirtinius ir unikalius šokoladininius medalius su varžybų simboliu gaus komanda, kuri pasižymės originaliausiai, įdomiausia komandine apranga. Nugalėtojus išrinks teisėjų komanda.

Daugiau informacijos čia.

GALERIJA

  • Prasidėjo registracija į Drakonų valčių lenktynes Visagine
Organizatorių archyvo nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS