Profesionalia barakuda besivadinanti Viktorija: nesiųskite gėlių, siųskite pinigus | KaunoDiena.lt

PROFESIONALIA BARAKUDA BESIVADINANTI VIKTORIJA: NESIŲSKITE GĖLIŲ, SIŲSKITE PINIGUS

  • 34

„Vyrai, nesiųskite man gėlių, siųskite pinigus“, – sako realybės šou „Sala“ dalyvė Viktorija Rupeikaitė.

„Man labai patinka mano kūnas, aš labai myliu ir prižiūriu save. Man patinka, kaip atrodau. Nieko neslepiu ir viską demonstruoju akivaizdžiai tai, kas patinka kitiems. Kodėl nepasidalinti gražiomis kūno formomis. Juk visi džiaugiasi, žarsto komplimentus. Dėmesys labai gerai“, – šį trečiadienio vakarą  19 val. 30 min. LNK laidoje KK2 pasakos V. Rupeikaitė.

Viktorija neslepia, kad ji iš gyvenimo ima viską, kas duodama, todėl mergina save vadina profesionalia barakuda: „Turiu to barakudiškumo savyje, norėčiau, kad mano vyras mane išlaikytų. O tai, ką užsidirbu pati, man tiesiog liktų savoms išlaidoms“.

Labai daug mano gerbėjų yra kaimiečiai ir jie per daug sau leidžia. Aš nežinau, ką jie apie save galvoja, kad jie net išdrįsta mane pakalbinti.

Šiuo metu Viktorija yra vieniša bei sako, kad susirasti tą vienintelį nėra paprasta: „Mano vyras turėtų būti gražus, nes man svarbiausia yra išvaizda. Aš turėčiau jaustis gerai prie gražaus vyro, man turėtų būti ne gėda eiti į miestą. Taip pat norėčiau protingo, su geru išsilavinimu“.

Viktorija atskleis, kad šiuo metu ji sulaukia labai daug dėmesio iš vaikinų, tačiau jai keista, kad vyrai nesugeba suprasti, kad jie merginai yra per prasti: „Jau su kaimiečiu tai tikrai nebūčiau, man tokia svetima gėda būna į juos žiūrint. O labai daug mano gerbėjų yra kaimiečiai ir jie per daug sau leidžia. Aš nežinau, ką jie apie save galvoja, kad jie net išdrįsta mane pakalbinti“.

GALERIJA

  • Profesionalia barakuda besivadinanti Viktorija: nesiųskite gėlių, siųskite pinigus
  •  Viktorija Rupeikaitė
  • Profesionalia barakuda besivadinanti Viktorija: nesiųskite gėlių, siųskite pinigus
  • Profesionalia barakuda besivadinanti Viktorija: nesiųskite gėlių, siųskite pinigus
LNK arch.nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (34)

Anonimas

Su tokia gražuolį tik naktį į kapines bet ir mirė ja pamatė dar kartą mirtų. Barakuda hmmm jei iki barakudos ir gražuolės kaip man iki maršo turbūt. Gėlės jei siunčia turbūt tokį patys "gražus ir išsilavinę" kaip ir jinai pati. Ką galėčiau jei nusiusti tai tik to lėtinio popieriaus ruloneli. Koks verslininkas į ją žiūrės baisi kaip mano gyvenimas be grimo ir photo shopo pagalbos. Sako kaimiečiai jos nedomina tai mergaitė kam tu su suplysusias džinsais vaikštai ai tipo mada tokia kokia galva tokia ir mada. O galva ne kaip atrodo....

Anonimas

Nori visko,bet pati pasiulyti nko neturi nulis isvaizdos.

Aivis

Seksualumas su bahurisku veidu, neturint nei siknos nei papu, nulis balu!!
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS