Prognozės 2019-iesiems: finansinė krizė, o esantiems ties skyrybų riba – kantrybės | KaunoDiena.lt

PROGNOZĖS 2019-IESIEMS: FINANSINĖ KRIZĖ, O ESANTIEMS TIES SKYRYBŲ RIBA – KANTRYBĖS

  • 1

Ateinančiais metais laukia finansinė krizė, kuriai privalu ruoštis jau dabar, Prezidento rinkimuose rekomenduojama balsuoti už kandidatą vyrą, o esantiems ties skyrybų riba patariama apsišarvuoti kantrybe.

Smalsu išgirsti daugiau, kas laukia ateinančiais, 2019-aisiais, Geltonosios Kiaulės metais?

Šį trečiadienio vakarą 20 val. LNK gyvenimo būdo laidoje „Nuo... Iki...“ du garsūs astrologai – Ardjunas Chakraborty iš Indijos ir Liuba Kogan iš Latvijos pažers ne tik daugiau prognozių, bet ir patarimų kiekvienam Zodiako ženklui.

Panašu, kad garsiausios Lietuvos astrologės Palmiros Kelertienės prognozės išsipildė su kaupu. Praeinantys 2018-ieji, kaip ir žadėta, išties buvo ryškūs savo įvykiais. 100-mečio nepriklausomybę mininčioje Lietuvoje apsilankė popiežius Pranciškus. Netrūko netekčių tarp garsių žmonių. Nežinia, ar dėl šiais metais liepą įvykusio ilgiausio Mėnulio užtemimo, ar, kaip prognozavo Palmira, nepalankaus planetų išsidėstymo, tačiau daugiausiai negandų lydėjo garsius lietuviškojo pramogų pasaulio žmones. Garsios poros kone viena po kitos prisipažino apie byrančius santykius: metų pradžioje ties skyrybų riba atsidūrė Oksana ir Simas Jasaičiai, santuokos krizę išgyveno Žilvinas Grigaitis ir australė Elle, išsiskyrė Goda ir Rolandas Alijevai, skirtingais keliais sukti nusprendė ir Monika bei Andrius Šedžiai.

Tiksliomis astrologinėmis prognozėmis Latvijoje išgarsėjusi astrologė Liuba Kogan sako, kad 2020-aisiais prasidės naujas kosminis ciklas, kuris tęsis septynerius metus, todėl tai, kas pastaraisiais metais vyko asmeniniame žmonių gyvenime, – tiesiog buvo būtina įvykti. 2019-ieji – Geltonosios Žemės Kiaulės metai, todėl, pasak Liubos, astrologai juos vadina šeimos metais, kurie bus svarbūs asmeniniams santykiams, namų jaukumui kurti. Tuo metu garsus astrologas iš Indijos Ardjunas Chakraborty pokyčius žada išgyvenantiems dėl savo asmeninio gyvenimo.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Višta ir gaidelis

SUSIJUSIOS NAUJIENOS