Projekte „Kaukės“ po pelėdos kostiumu slėpėsi T. Vaškevičiūtė: šios patirties niekada nepamiršiu | KaunoDiena.lt

PROJEKTE „KAUKĖS“ PO PELĖDOS KOSTIUMU SLĖPĖSI T. VAŠKEVIČIŪTĖ: ŠIOS PATIRTIES NIEKADA NEPAMIRŠIU

  • 3

„Tokios fantastinės patirties niekada nepamiršiu. Aišku, šiandien gal šiek tiek ir liūdna, kad kelionė LNK „Kaukėse“ jau pasibaigė, tačiau džiaugiuosi, kad likimas padovanojo tokią beprotišką dovaną. Juk pirmą kartą dainavau televizijos šou metu. Esu dėkinga, nes turėjau progą visiškai atsipalaiduoti ir užsidėjus kaukę leisti sau pažaisti. Labai gerai, kad manęs neatskleidė pačios pirmos ir galėjau į šį, sau labai neįprastą vaidmenį, kaip reikiant įsijausti“, – emocingai savo įspūdžiais dalijasi įslaptintame LNK šou „Kaukės“ po pelėdos kostiumu besislėpusi aktorė Toma Vaškevičiūtė.

Žaviai moteriai savo dalyvavimą projekte visą šį laiką pavyko nuslėpti nuo draugų ir giminių. „Aišku, įtarimų buvo. Keletas aktorių bandė mane prigauti sakydami, kad Pelėda iš „Kaukių“ juda visai kaip aš. Kažkada su draugais išvažiavome į sodybą, kur per televiziją sukosi laidos anonsas. Kompanija pradėjo garsiai aptarinėti projektą, aš jiems pritariau, bet viduje taip norėjau juoktis... Vos susivaldžiau. Jie akimirksniu būtų viską supratę. Kitą kartą atėjau pas draugę pasiskolinti knygos. Ji – įsitaisiusi ant sofos žiūrėjo „Kaukes“. Prisėdau šalia, aptarėm dalyvius, paspėliojom, kas toks Vienaragis, kas toks Šakotis, kas tokia ta Boružėlė. Ir vėl, ten sėdint, mane griebė sunkiai valdomas krizenimas. Antgamtiškomis priemonėmis susivaldyti pavyko. Manau, kad pirmiausia mane atpažino vedėjas Giedrius Savickas, kurį labai myliu kaip draugą ir kolegą. Esame nemažai kartu vaidinę. Neslėpsiu – vedžioti jį už nosies man buvo velniškai smagu“, – pasakoja talentingoji serialo „Rimti reikalai“ aktorė T. Vaškevičiūtė.

Pelėdos kostiumas ambicingai aktorei suteikė labai daug iššūkių. „Kaukė smarkiai apriboja judėjimą. Su Pelėdos kostiumu kartais jausdavausi labai keistai. Porą kartų, kai pasirodymo metu leidau sau nuoširdžiai pajudėti, manęs vos neištiko širdies smūgis. Matote, su kauke smarkiai trūksta oro, beveik nieko nesimato, todėl aktyviau judant ir ilgėliau su ja pabuvus, nebesupranti net kur kairė ar dešinė. Keisčiausia tai, kad atrodydavo, jog ant scenos tiesiog beprotiškai draskausi, o žiūrėdama laidas pasimato, kad judu tik šiek tiek“, – apie patirtus iššūkius projekto „Kaukės“ metu pasakoja aktorė T. Vaškevičiūtė.

Moteris neslepia – greitu metu ji ir vėl ruošiasi dainuoti. „Sulaukiau kvietimo dalyvauti kitame projekte ir negalėjau jam atsispirti. Matote, tik uždainavus supratau, kaip labai man patinka tai daryti. Aišku, labai gaila, kad neturiu tokių talentų, kaip kai kurie kiti. Prisipažinsiu – pavydžiu visiems, kurie gerai dainuoja. Taip pat supratau, kad tai – ne šiaip pasimaivymas ant scenos. Dainavimas yra rimtas, daug ištvermės ir energijos reikalaujantis užsiėmimas“, – savo įspūdžiais dalijasi projekto dalyvė, aktorė T. Vaškevičiūtė.

Šį kartą „Kaukėse“ – kaip niekada daug nuostabos ir tarp komisijos narių. Pirmiausia komisiją pribloškė ant scenos pasirodęs naujokas Elnias. „Na, mes apie Leonardą Pobedonoscevą nuolatos pajuokaudavome. Aš jį jau seniai kaip dalyvį matau, tačiau net neįsivaizdavau, kad jis taps vienu iš laidos dalyvių, o vėliau jaukiai įsitaisys šalia ir taps vienu iš mūsų. Tai man – vienas didžiausių ir maloniausių netikėtumų. Galvojau, kad tuo jie šį vakarą ir baigsis, bet tai, kas laukė po to... Na, tokio ištįsusio Kšištofo Lavrinovičiaus veido man anksčiau neteko matyti“, – įspūdžiais apie naujoką elnią ir kitas šou staigmenas dalijasi projekto „Kaukės“ komisijos narė Livija Gradauskienė.

Po Gėlės kostiumu šį vakarą populiariausiame projekte „Kaukės” slėpėsi Tatjana Lavrinovič. „Aš tiesiog apstulbau. Žinau, kad iš šalies atrodo keista, kad nepažinau savo žmonos. Ir man pačiam labai keista. Nesuprantu kaip ir kodėl man to padaryti nepavyko. Visiškai nesitikėjau, kad ją galėčiau čia sutikti, kad ji išdrįs ir ateis padainuoti, kad sugebės man nieko neprasitarti. Na, kol kas negaliu pats paaiškinti, kaip taip atsitiko“, – sumišimo neslėpė krepšininkas, dueto „LavTwins“ narys Kšištofas Lavrinovičius.

Staigmenų tik daugės. Šou „Kaukės“ pusfinalis – jau kitą sekmadienį, 19.30 val. per LNK.

GALERIJA

  • Projekte „Kaukės“ po pelėdos kostiumu slėpėsi T. Vaškevičiūtė: šios patirties niekada nepamiršiu
  • Projekte „Kaukės“ po pelėdos kostiumu slėpėsi T. Vaškevičiūtė: šios patirties niekada nepamiršiu
  • Projekte „Kaukės“ po pelėdos kostiumu slėpėsi T. Vaškevičiūtė: šios patirties niekada nepamiršiu
  • Projekte „Kaukės“ po pelėdos kostiumu slėpėsi T. Vaškevičiūtė: šios patirties niekada nepamiršiu
  • Projekte „Kaukės“ po pelėdos kostiumu slėpėsi T. Vaškevičiūtė: šios patirties niekada nepamiršiu
Organizatorių nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (3)

PROJEKTO PAZIBA

MORKUNIENE ?))))))

Kvailas projektas

Ir tame kvailame projekte vien tik kvailiai dalyvauja.

jo

Kvailesnio projekto nesu matęs

SUSIJUSIOS NAUJIENOS