R. Šimukauskas atskleidė, kokius spąstus jam spendė kolegos | KaunoDiena.lt

R. ŠIMUKAUSKAS ATSKLEIDĖ, KOKIUS SPĄSTUS JAM SPENDĖ KOLEGOS

  • 0

Naująjį sezoną „Kitoks teatras“ pradeda publikai pristatydamas Ričardo Vitkaičio režisuotą komediją „Spąstai“.

Joje vaidmenis atlieka scenos profesionalai – Aušra Štukytė, Vitalija Mockevičiūtė ir Ramūnas Šimukauskas.

„Turbūt nėra nė vieno žmogaus, kuris nebūtų kada nors patekęs į bičiulių, priešų, mylimųjų, kolegų ar šiaip nepažįstamų žmonių „paliktus“ spąstus… Tiesa, vieni jų sukelia širdgėlą, o kiti – malonumą!“, – neabejodamas sakė vaidmenį humoro nestokojančiame kūrinyje įkūnijęs R. Šimukauskas.

Jis su šypsena prisiminė prieš daugelį metų nutikusią istoriją, kuomet filmavosi seriale „Mano blogiausia gyvenimo savaitė“. Išvakarėse gavęs scenarijų ir nespėjęs jo viso perskaityti, aktorius tik filmavimo aikštelėje sužinojo turėsiąs vaidinti intriguojančioje scenoje – putų pilnoje vonioje kartu su kolega Vaidotu Martinaičiu.

„Tai buvo pirmas kartas, kai su vyru maudžiausi vonioje! Na, antro karto iki šiol dar nėra buvę!“, – juokdamasis pasakojo R. Šimukauskas, pridurdamas, jog tai vienas ryškiausių scenaristų ir režisierių jam iškrėstų pokštų.

Trijų žinomų aktorių įvaizdžiu premjeroje rūpinosi Eglė Krasnovė.

„Ar kada buvote patekę į spąstus? O gal patys esate kažkam juos paspendę? Patekti į spąstus, žinoma, yra nesmagu, bet pažiūrėti, kaip kiti juos „kurpia“ yra labai smalsu ir įdomu. Būtent apie tai ir yra naujausia „Kitokio teatro“ komedija“, – sakė R. Šimukauskas.

Spektaklio veiksmas vyksta prabangiame didmiesčio bute. Į jo šeimininkės kaprizų pinkles tąkart netikėtai patenka meistras, užsakymą turintis atlikti vietoje susirgusio kolegos. Tačiau aplinkybės susiklosto taip, kad ir pati buto šeimininkė patenka į nelauktos viešnios, netikėtai išdygusios tarpduryje, spąstus. Bet kokias intriguojančias staigmenas meistras spontaniškai paruoš abiems ponioms? 

Artimiausios naujausios „Kitokio teatro“ komedijos „Spąstai“ datos:

Spalio 19 d. – Kaune, „Girstučio“ kultūros centre,

Spalio 22 d. – Alytaus miesto teatre,

Spalio 25 d. – Marijampolės dramos teatre,

Lapkričio 14 d. – Kėdainių kultūros centre,

Lapkričio 17 d. – Klaipėdos koncertų salėje,

Lapkričio 27 d. – Vilkaviškio kultūros centre,

Lapkričio 30 d. – Šiaulių koncertų salėje „Saulė“.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS