R. Stonienė – apie stambiu sukčiavimu įtariamą vyrą ir pavyduolius | KaunoDiena.lt

R. STONIENĖ – APIE STAMBIU SUKČIAVIMU ĮTARIAMĄ VYRĄ IR PAVYDUOLIUS

  • 27

Vieno turtingiausių Lietuvos verslininkų Rimando Stonio pavardė šiomis dienomis mirga skandalingame kontekste: FNTT ir Kauno prokuratūra atlieka tyrimą  dėl stambaus masto PVM sukčiavimo.

Kol klausimų daugiau nei atsakymų, šį vakarą 19.30 val. LNK laidoje „KK2 penktadienis“ pirmą kartą prabils viešumoje itin retai matoma verslininko žmona Rasa Stonienė, kuri tvirtins, kad dideli turtai ne tik garantuoja gerą buitį, bet ir pritraukia pavyduolius.

„Taip vyksta visame pasaulyje. Bet aš visada sakau: kelkit subines ir eikite dirbti. Visi mes turime tas pačias rankas, tas pačias galvas, tai yra likimo sudėlioti dalykai“, – pasakos moteris, kuri savo kailiu patyrė, ką reiškia būti pikta linkinčiųjų taikinyje. Kai kurios kovos netgi persikėlė į teismus.

Dar viena nuodų dozė Rasai teko tada, kai ji praėjusią vasarą, būdama daugiau 40-ties, pagimdė dukrytę. „Gal čia daugiau lietuvių tas bruožas, kad 40-ties moteris jau nurašyta, lydima į pensiją ir gimdyt negali. O kodėl negali, jeigu sveikata puiki, jeigu vyro sveikata yra gera, kodėl mes negalime priimti Dievo dovanos?“ – klausė ji.

Nors ištekėjusi už vieno turtingiausių žmonių Lietuvoje Rasa tikrai galėtų būti vien ponia ir namų šeimininke, moteris tvirtins kad 800 kvadratinių metrų namą ji prižiūri visiškai viena, dar augina du vaikus, turi savo verslą ir sako, kad jokių pagalbininkų jai nereikia. O jeigu iškyla kokia bėda, visada gali atsiremti į savo vyrą. Nors Stonių santuokai netrukus bus 16 metų, Rasa sako: „Aš iki šiol žaviuosi savo vyru. Tai yra išlaikytas žmogus. Aš tiesiog didžiuojuosi juo, žaviuosi“.

GALERIJA

  • R. Stonienė – apie stambiu sukčiavimu įtariamą vyrą ir pavyduolius
  • R. Stonienė – apie stambiu sukčiavimu įtariamą vyrą ir pavyduolius
  • R. Stonienė – apie stambiu sukčiavimu įtariamą vyrą ir pavyduolius
LNK arch.nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (27)

Senis

Vagys... Šneka, nesąmones, nubuozint

Ustina

Vagių tiek kad jau nebe pasidalina. Nes to turto Lietuvoje jau nebelikę, viską susišlavė tie, kas buvo arciausei jo. Nebėra ko begrobti. Reikėtų gal verslininkams pagalvoti ir apie tuos kurie gal gyvena už 300 eur. nubyrejusius nuo jų milijonų.

As

As nekaltas,tik suklaidintas,labai apsiprasau
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS