Radistams tiesioginiuose technikos apdovanojimuose asistuos trynukės | KaunoDiena.lt

RADISTAMS TIESIOGINIUOSE TECHNIKOS APDOVANOJIMUOSE ASISTUOS TRYNUKĖS

  • 0

Lietuvoje pirmą kartą organizuojami Nacionaliniai technikos apdovanojimai „TECH TOP 2015“, kurie lapkričio 4 d. 19:30 val. bus tiesiogiai transliuojami per LNK. Renginio vedėjų mikrofonus laikys radistai Jonas Nainys ir Rolandas Mackevičius, o jiems asistuos aštuoniolikmetės trynukės iš Vilniaus. Pirmą kartą šalies istorijoje renginio vedėju taps specialiai apdovanojimams iš Jungtinių Amerikos Valstijų atgabentas robotas.

Praėjusiais metais radistai sėkmingai debiutavę projekte „Norim dar! – su Radistais“ ir toliau tęsia vedėjų karjerą. Šiemet jie populiaraus LNK muzikinio projekto „Lietuvos balsas“ vedėjai. „Suprantam mergaites, joms bus daug jaudulio. Juk debiutuos televizijoje pirmą kartą. O mes prisipažinsime – bijom jas sumaišyti scenoje, nes kol kas jas sunkiai atskiriam“, – juokiasi R. Mackevičius.

Trys vilnietės Adelė, Gabrielė ir Elena Baštytės gimė ir augo sostinėje, šiuo metu jos mokosi Vilniaus Užupio gimnazijoje 12 klasėje. „Esam labai panašios: tiek išore, tiek vidumi. Draugai ir artimieji mūsų nemaišo, bet mokytojai – visuomet. Nėra nei vieno, kuris nepainiotų“, – juokiasi radistų asistentė Adelė. Anot merginos, tai dažnai pagelbsti moksluose – seserys atsiskaito viena už kitą.

Kas bent šiek tiek susipažinęs su pramogų pasauliu žino, jog naujiems veidams sunku pakliūti į eterį, o čia net 4 iškarto! Kaip tikina A. Baštytė, jas prodiuseriai atsitiktinai pastebėjo kine ir pakvietė pamėginti asistuoti renginį: „Kol kas tai mums avantiūra, neturim tikslo įsidarbinti televizijoje. Bet kas čia žino.“

Apdovanojimų kūrybos prodiuseris Šarūnas Kirdeikis nesutinka atskleisti, kaip atrodys kitas vedėjas – specialiai iš už Atlanto gabenamas robotukas. „Palieku intrigą žiūrovams, kurie pirmieji jį išvys. Galiu tik pasakyti, jog derybos su užsienio kompanija iš kurios užsakėme vedėją robotą vyko ilgai, tačiau šiuo metu jis jau keliauja į Lietuvą. O tokio lietuviai tikrai nėra matę!“ – šypsosi Š. Kirdeikis.

„TECH TOP 2015“ Lietuvoje pirmą kartą organizuojami nacionaliniai technikos apdovanojimai. Dėl 12 nominacijų varžosi net 60 produktų, o jau lapkričio 4 d. sužinosime ir „Tautos prekės ženklą“, kuriuo bus paskelbtas daugiausia balsų skirtingose kategorijose surinkęs prekės ženklas. Apdovanojimuose bus įvertintas ir didžiausias lietuviškas pasiekimas technologijų srityje – jo laimėtojui atiteks Lietuvos pasiekimo titulas.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS