Radžiui gyventi Vilniuje – per brangu: karantiną leidžia Panevėžyje | KaunoDiena.lt

RADŽIUI GYVENTI VILNIUJE – PER BRANGU: KARANTINĄ LEIDŽIA PANEVĖŽYJE

  • 1

Karantino metu Radži neteko visų pajamų, Vilniuje dainininkui pasidarė gyventi per brangu, todėl susirinko daiktus ir išvažiavo į Panevėžį.

„Mūsų žmonės kartais pamiršta, kad esame Lietuvos dainininkai ir mes uždirbame tiek, kiek uždirba liaudis. Nereikia maišyti su užsienio atlikėjais, Lietuvos artistai nėra milijonieriai, kad ir tokie kaip aš, kurie rinko arenas. Tą, ką uždirbi, pusę atiduodi mokesčiams“, – LNK laidai KK2 šį pirmadienio vakarą, 19.30 val., pasakos Radži.

Dainininkas Panevėžyje turi ištaigingai įrengtą dviejų kambarių butą. Ant sienos kabo Radžio portretas, o specialioje spintoje saugomos aukso atsargos. Radži jau kelias savaites sėdi užsidaręs bute, vienui vienas. Iš liūdesio ir neturėjimo ką veikti dainininkas pradėjo kurti „Tik Tok“ įrašus. Bet gyvena jis neramiai – bijo dėl ateities, nes santaupų neturi, o reikia mokėti mokesčius ir komunalinius.

„Niekada neatsidedu „juodai dienai“, todėl, kad „juoda diena“ man asocijuojasi su mirtimi. Jau lauk mirties, nusipirk grabą ir lauk. Aš taip neplanuoju“, – sako Radži.

Karantinas ir taupymas išeis į naudą, tikisi Radži. Nes paskutiniais sotaus ir gero gyvenimo mėnesiais dainininkas pastambėjo. „Laikausi dietos, nes aš pasižiūrėjau laidą „KK2 penktadienis“, kai pamačiau savo mordą, tai galima nugriūti, supranti, va, šitokia morda“, – savo pastambėjimą Radži vaizdžiai rodė žurnalistei Laisvai Gutauskienei.

Susilaikymas ir badavimas Radžiui ne naujiena, visa tai jis patyrė augdamas vaikų namuose, nes, dainininko žodžiais tariant, tose įstaigose pertekliaus nebuvo. Radži tikisi stebuklo, kad karantinas ir koronavirusas baigsis iki žiemos švenčių, iki geriausiai apmokamų dienų metuose.

Kad ir kaip viskas susiklostytų, Radži pašalpų neprašys – kad ir kiek tuščios būtų kišenės. Jei bus blogai – eis dirbti. „Eisiu taksi vairuoti, turiu diplomą virėjo. Kaip ir juokaudavau, eisiu skust bulvių“.

Visa išsami Radži karantino ataskaita tiesiai iš Panevėžio – šį pirmadienio vakarą, 19.30 val., populiariojoje LNK laidoje KK2.

GALERIJA

  • Radžiui gyventi Vilniuje – per brangu: karantiną leidžia Panevėžyje
  • Radžiui gyventi Vilniuje – per brangu: karantiną leidžia Panevėžyje
  • Radžiui gyventi Vilniuje – per brangu: karantiną leidžia Panevėžyje
  • Radžiui gyventi Vilniuje – per brangu: karantiną leidžia Panevėžyje
Stop kadras
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Kopustas.

Eitu jis dirbt, tada brangu nebutu.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS