Rankų ir regėjimo netekęs K. Ancuta išgyvena skyrybas su 40 metų jaunesne žmona | KaunoDiena.lt

RANKŲ IR REGĖJIMO NETEKĘS K. ANCUTA IŠGYVENA SKYRYBAS SU 40 METŲ JAUNESNE ŽMONA

  • 2

Būdamas aštuonerių po tragiško atsitikimo sprogus minai Kęstutis Ancuta neteko abiejų rankų ir regėjimo. Tačiau negalia jam niekuomet netrukdė meilėje ir santykiuose, vyras net tris kartus atšoko vestuves ir susilaukė dviejų dukrų.

Prieš 20 metų Kęstutis vedė trečiąją savo žmoną – net 40 metų jaunesnę Lionginą. Pora ne kartą žiniasklaidoje pasakojo savo meilės istoriją, kalbėjo apie puoselėjamą romantiką ir jų santykius vainikavusią dukrą.

Tačiau dabar 82-erių Kęstutis savo namuose LNK laidos „Nuo... Iki...“ kameras ir žurnalistus priima vienas. Jo žmona Liongina prieš keletą mėnesių pareikalavo skyrybų, susikrovė daiktus ir paliko jųdviejų namus.

Kęstutis sako visus 20 santuokos metų šeima rūpinęsis kiek galėjo, o iš žmonos prašė tik atgalinio rūpesčio. Liongina po vestuvių duodama interviu pasakojo, kad jai gera rūpintis neįgaliu vyru, nes tuomet jaučiasi reikalinga. Tačiau Kęstutis tvirtina, kad pastaruoju metu jam labai pritrūko žmonos dėmesio. „Ji grįždavo iš darbo pavargusi, eidavo tiesiai į lovą. Negamindavo valgyti, nieko jai nereikėjo iš to nuovargio“, – antradienio vakarą, 20 val. „Nuo... Iki...“ pasakos vyras.

Prisiminęs jųdviejų pažinties istoriją, Kęstutis sako, kad tuomet vos 22 metų Liongina buvo paprasta mergina iš kaimo. „Aš jai suteikiau viską – išsilavinimą, aprūpintą ir patogų gyvenimą, tačiau ji to nereikalavo, aš pats norėjau savo šeimai suteikti viską kas geriausia“, – Vyras tikina, kad visus santuokos metus stengėsi puoselėti santykius ir negailėdavo savo jaunai žmonai dėmesio ir dovanų.

Vyras tvirtina, kad ant savo žmonos nepyksta ir pagiežos nejaučia. „Esu tikras, kad ji išėjo ne dėl kito vyro, apie tai būčiau sužinojęs. Suprantu, kad ir jai su manimi buvo nelengva. Tačiau dabar labiausiai mane slegia ne skyrybų kartėlis, o vienatvė“, – pasakos K. Ancuta.

GALERIJA

  • Rankų ir regėjimo netekęs K. Ancuta išgyvena skyrybas su 40 metų jaunesne žmona
  • Rankų ir regėjimo netekęs K. Ancuta išgyvena skyrybas su 40 metų jaunesne žmona
LNK arch.nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Pu ji uk

Dar ilgai vargo su šiuo žmogumi.Nežinau ,vyresnės moters neprisiviliotu o tą jauną ,nesuprantu ,kaip ji sutiko gyventi su šiuo žmogumi.Jau turėjo kelias santuojas,viskas buvo aišku kad ir šitoji bus ne paskutinė.Dabar jeigu turi daug pinigų susirask slaugę,kad prižiūrėtų ir būsi ne vienišas.Man keista ,kaip nesupranta,būk geriausias, bet tokia žmogaus negalia neišlaikys žmogaus sveiko ilgai šalia.

...........

Ji grįždavo iš darbo pavargusi, eidavo tiesiai į lovą. Negamindavo valgyti, nieko jai nereikėjo iš to nuovargio“ ....vargšelė, gerą kuiliuką susirado, neilgai tempė dviem pamainom, pametė senuką, nubėgo paskui jauniklį. ....laikykis kęstuti, neliūdėk, ir nelauk, negrįš, o jei sugrįš, varyk laukan tą barakudą. Iš ubagės padarei ponią, dabar kentėk.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS