Realybės šou „2 Barai“ ves charizmatiškasis eterio duetas | KaunoDiena.lt

REALYBĖS ŠOU „2 BARAI“ VES CHARIZMATIŠKASIS ETERIO DUETAS

  • 1

Jau visai netrukus TV3 eteryje vėl pasirodys pernai žiūrovų širdis užkariavęs populiariausias vasaros realybės šou „2 Barai“. Vis dar intensyviai vykstant dalyvių atrankoms, projekto kūrėjai atskleidžia ne ką mažesnę intrigą – už „2 Barai“ vairo vėl stos ir realybės šou vedėjais taps charizmatiškieji Vaida Skaisgirė ir Justinas Jankevičius.

Praėjusią vasarą puikiai kartu tiesioginiame eteryje jautęsis vedėjų duetas šį sezoną vėl kiekvieną savaitgalį sveikinsis su TV3 žiūrovais. Realybės šou vedėja vėl tapusi prodiuserių kampanijos „Videometra“ komunikacijos vadovė ir televizijos laidų vedėja V. Skaisgirė neslėpė – ši patirtis pernai tapo iššūkiu ne tik dalyviams, bet ir vedėjams.

„Šis realybės šou – išskirtinis. Jame daugybė intrigų ir netikėtų posūkių, kurie net mums, jo kūrėjams, dažnai buvo siurprizas. Tapti „2 Barai‘ vedėja – tai patirtis, kuriai ir šią vasarą negalėjau pasakyti „ne“, nes mane itin žavi darbas tiesioginiame eteryje. Jis – kupinas iššūkių, tačiau kaskart apdovanojantis pačiomis geriausiomis emocijomis“, – sakė V. Skaisgirė.

Turbūt sunkiausia bus atsisakyti didelės dalies laisvalaikio ir savaitgalių, laiko sau ir šeimai.

Moters teigimu, tapus realybės šou vedėja sunkiausia bus rasti laiko kokybiškam poilsiui. „Nors esu įpratusi prie greito gyvenimo tempo ir skubėjimo, mėgstu ir atsipalaiduoti, pailsėti. Turbūt sunkiausia bus atsisakyti didelės dalies laisvalaikio ir savaitgalių, laiko sau ir šeimai. Tačiau projekto pradžios laukiu su nekantrumu, nes labai myliu tai, ką darau“, – šypsodamasi pasakojo laidų vedėja.

Kalbėdama apie savo ir J. Jankevičiaus duetą, V. Skaisgirė tikino žinomą šalies humoristą esant vienu geriausių scenos partnerių: „Justinas yra scenos profesionalas ir puikiai išmano televizijos subtilybes. Manau, kad vienas kitą puikiai papildome ir šią vasarą būtinai sukursime dar įsimintinesnį vedėjų duetą.“

Šalia V. Skaisgirės ir J. Jankevičiaus tiesioginėse transliacijose bus galima išvysti kelias ne ką mažiau ryškias televizijos asmenybes. „2 Barų“ komandų vadovais taps puikų humoro jausmą turintis Vitalijus Cololo ir televizijos žvaigždė bei sunkiaatletis, savo kavinių tinklui „Vyšnia“ vadovaujantis Ramūnas Vyšniauskas.

Šią vasarą „2 Barai“ kelsis į pajūrį, „HBH Malūnų parką", tad jau netrukus visa Lietuva galės susipažinti su bare apgyvendintais dvylika dalyvių. Realybės šou kūrėjai tikina, kad projekto dalyvių laukia daugybė atrakcijų, iššūkių, kojas pakertančių įspūdžių, beprotiškų nuotykių ir karšta konkurencinė kova. 

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

piktas

abu netinkami...viena stovi issiziojusi kitas sudamalys...

SUSIJUSIOS NAUJIENOS