Realybės šou vedėja: meilę sutikti galima visur | KaunoDiena.lt

REALYBĖS ŠOU VEDĖJA: MEILĘ SUTIKTI GALIMA VISUR

"Ar galima tokiame šou sutikti meilę? Galima. Ar kas nors iš mūsų dalyvių ją surado? Kol kas nežinau", – sako realybės šou "Sala" vedėja ir projekto "Dydžio (r)evoliucija" nugalėtoja Vitalija Jonikytė. Ji tiki, kad Kanaruose laimės būtent ta pora, kuri tvirtai laikysis vienas kito.

Emocijų kaita

V.Jonikytė sako, kad Tenerifės saloje filmuojamo LNK televizijos projekto "Sala" dalyviai – įdomūs, meilės ieškantys žmonės. "Mano akimis, prodiuseriai surinko išskirtines asmenybes. Kiek teko bendrauti, jie gyvenime veikia kažką įdomaus ar išsiskiria charakterio bruožais. Manau, tai yra tai, ko reikia realybės šou", – tiki laidos vedėja.

Jai pačiai įdomiausia stebėti, kaip šiame projekte viskas greitai keičiasi. "Realybės šou dalyviai sugeba labai greitai ir susipykti, ir susidraugauti, ir vėl nekęsti vienas kito. Įdomu stebėti, kaip kinta visiškai nepažįstamų žmonių, kurie gyvena vienoje patalpoje ir bendrauja 24 valandas per parą, elgesys. Manau, šių 12-os realybės šou dalyvių elgsena čia kinta daug griečiau, nei tai būtų tikrame gyvenime", – pastebi V.Jonikytė.

Neseniai ištekėjusi moteris tiki, kad meilę galima surasti netikėčiausiose vietose, pačiu netikėčiausiu ar net netinkamiausiu metu. "Ar galima tokiame šou sutikti meilę? Galima. Ar kas nors iš mūsų dalyvių ją surado? Kol kas nežinau", – paslaptingai šypsosi ji.

"Manau, kad ne tik šiame realybės šou, bet ir gyvenime porai sėkmę atnešti gali labai stiprus abipusis palaikymas ir "sukibimas" – vienas kito laikymasis. Kad ir kas atsitiktų, kad ir kokie sunkumai ar džiaugsmai nutiktų, reikia tiesiog "sukibti" ir laikytis. Manau, kad ir šį projektą laimės pora, kuri sugebės "sukibti" ir išbūti iki pabaigos", – svarsto V.Jonikytė.

Dabar – daug laisvesnė

Laidos vedėja jauna moteris tapo pirmą kartą. Ji neslepia, kad pradžia nebuvo lengva. "Filmuojant pirmą laidą buvo sunkiausia, nes kai nesi to daręs, nelabai supranti, kaip tai vyksta. Dabar smagu žiūrėti į pirmąsias laidas, matyti progresą. Pačiai įdomu stebėti, kokia susikausčiusi ir išsigandusi buvau pirmose laidose ir kokia laisvesnė darausi dabar. Malonu žinoti, kad galiu daryti dalykus, kurių gyvenime nesitikėjau daryti. Man pačiai tai buvo didelis iššūkis ir puiki patirtis", – pasakoja V.Jonikytė.

"Pradžia mane gąsdino, svarsčiau, ar tai tikrai skirta man. Net prodiuseriai sakė, kad žiūrint į pirmąsias laidas, mano akys atrodo labai didelės, ir aš pati atrodau labai išsigandusi. Paskui pradėjau jaustis daug geriau, ir, jei sulaukčiau pasiūlymo vesti kokį nors kitą projektą ar laidą, tikrai neatsisakyčiau. Jaučiuosi laisvesnė, žinau, kad galiu susikaupti, žinau, ką galiu padaryti, ir man tai labai patinka", – atvirauja ji.

Atrado iš naujo

Tenerifėje V.Jonikytė lankosi ne pirmą kartą, tačiau būtent šios kelionės metu ji pamatė tikrąjį salos grožį. "Pirmą kartą, prieš kelis metus, čia švenčiau savo gimtadienį. Tuo metu apžiūrėjau populiariausias turistų lankomas vietas, ir man ši sala nepadarė didelio įspūdžio, nors daugumai pasaulio žmonių Tenerifė labai patinka. Man ji pasirodė tiesiog per maža ir per nuobodi", – dalijasi ji.

"Bet filmuojant realybės šou "Sala" vietos žmonės, vietos lietuviai, su kuriais bendradarbiaujame, parodė daug vietų, kurių kaip turistas nepamatytum. Pamačiau Tenerifę visai kitomis akimis, ir šį kartą ji man patiko labiau", – prisipažįsta LNK projekto vedėja.

Kartu su projekto "Sala" dalyviais ir komanda ji aplankė daug gamtos kampelių. "Pamatėme, kaip gyvena vietiniai, nuvažiavome ten, kur turistai nevažiuotų, pavyzdžiui, į salos šiaurinėje dalyje esančius miškus, kur buvo labai šalta ir labai lijo. O juk turistai į Tenerifę atvažiuoja pasišildyti. Bet tame kampelyje buvo labai gražu – visiškai kitas gamtovaizdis, visiškai kitas įspūdis", – sako V.Jonikytė.

"Po pirmo apsilankymo Tenerifėje sakiau, kad niekada čia negrįšiu, o dabar jau žinau, kad tikrai atvykčiau dar kartą", – šypsosi projekto vedėja.

GALERIJA

  • Realybės šou vedėja: meilę sutikti galima visur
  • Realybės šou vedėja: meilę sutikti galima visur
  • Realybės šou vedėja: meilę sutikti galima visur
LNK nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Anonimas

pamiršo pasakyti ne paskutinę , ir iš nevilties apsimesti

SUSIJUSIOS NAUJIENOS