Remio Retro mylimoji Kamilė santykius su žvaigžde apibūdino keiksmažodžiu | KaunoDiena.lt

REMIO RETRO MYLIMOJI KAMILĖ SANTYKIUS SU ŽVAIGŽDE APIBŪDINO KEIKSMAŽODŽIU

Ar kada nors buvote įsižiūrėję kokią garsenybę? Gal kabinote Holivudo žvaigždžių plakatus ant sienų ar garbindavote savo muzikos dievuką? O kaip būtų, jeigu už savo idealo ištekėtumėte arba vestumėte svajonių moterį? Daugeliui tai būtų svajonių išsipildymas, tačiau žinomų Lietuvos žmonių antrosios pusės dažnai užsimena apie įtampą, spaudimą ir nepilnavertiškumo jausmą. O kitiems, atvirkščiai, atsiveria visi keliai. Scenos garsenybės ir jų antrosios pusės atskleidė, ką reiškia gyventi su žvaigžde.

„Iš pradžių man atrodė, kad esu ne jo lygio, jaučiausi nesaugiai, atrodė, kad mane gali bet kada palikti“, – pasakojo garsaus aktoriaus Ainio Storpirščio sužadėtinė Gabija Urniežiūtė. Ji neslėpė, kad prašė Ainio jai pasipiršti, nes atrodė, kad tai suteiks saugumo jausmą. „Tiesą sakant, po sužadėtuvių supratau, kad jos veikiausiai man davė daugiau nei Gabijai“, – kalbėjo Ainis Storpirštis.

LNK nuotr. 

Kita garsi pora – muzikantas Aras Vėberis ir jo žmona Martyna pasakojo savo pažinties istoriją. Pasirodo, Martyna buvo „Naktinių personų“ fanų klubo vadovė ir kadaise, kai buvo paauglė, netgi pirko būsimo vyro telefono numerį. „Pamenu, jaunos gerbėjos skambinėdavo nuolatos, dažnai tekdavo keisti telefono numerį“, – pasakojo muzikantas. Tačiau Martynai užaugus, subrendus, jiedu susitiko jau nebe kaip gerbėja ir dievinamas muzikantas: „Kai ją pamačiau, mane tarsi žaibas nutrenkė, įsimylėjau iš karto.“

Vis dėlto, Martyna Vėberė sakė, kad ne viskas pramogų pasaulyje gražu, tenka patirti daug apkalbų ir komentarų. „Pamenu po mūsų vestuvių viena pažįstama paskambino pasveikinti ir pasakė, kad jos darbe žmonės lažinasi, jog mes su Aru neištempsim nė metų santuokoje“, – kalbėjo Martyna.

LNK nuotr. 

Ugnė Siparė atvyko su savo vyru Mariumi Sipariu. Pastarasis yra garsaus aktoriaus Sauliaus Sipario sūnus ir sakė, kad nuo vaikystės žinojo, ką reiškia gyventi su žvaigžde. Ir nepaisant to, kad Ugnės veidas publikai labiau pažįstamas nei Mariaus, Ugnė juokavo, kad tai jai dažniau tenka išgyventi dėl vyrui tenkančių pagundų. „Marius yra televizijos prodiuseris ir jam nuolatos rašo merginos, norinčios dirbti televizijoje. Kai kurios nesibodi net atsiųsti gyvenimo aprašymo ir pridėti nuotraukas su bikiniu“, –  juokėsi Ugnė ir pridūrė, kad jiedu vienas kitu pasitiki ir konfliktų dėl to nekyla.

 

 

Televizijos laidų vedėjo Justino Jankevičiaus sužadėtinė Greta Mikalauskytė atskleidė gyvenimo su scenos žmogumi užkulisius. „Būna, kad nematau jo ilgai. Pavyzdžiui, dabar jis ruošėsi naujam spektakliui „1410. Valanda prieš mūšį“ ir aš jo nemačiau beveik mėnesį. Bet aš tai priimu normaliai, tai jo darbas ir negalėčiau reikalauti visko mesti. Juk tai jo kūryba, kuri jam ir mums yra svarbi“, – pasakojo Greta.

LNK nuotr.

O štai skandalingo reperio Remigijaus Daškevičiaus arba Remio Retro mylimoji Kamilė paklausta, ką reiškia gyventi su žvaigžde, atsakė riebiu keiksmažodžiu: „z***bys“. „Su Remiu būt labai gerai“, – patikslino mergina.

Garsios poros apie savo meilės istorijas, konfliktus, pagundas ir santykių iššūkius – ketvirtadienio vakarą, 20 val. LNK laidoje „Bučiuoju. Rūta“.

GALERIJA

  • Remio Retro mylimoji Kamilė santykius su žvaigžde apibūdino keiksmažodžiu
  • Remio Retro mylimoji Kamilė santykius su žvaigžde apibūdino keiksmažodžiu
  • Remio Retro mylimoji Kamilė santykius su žvaigžde apibūdino keiksmažodžiu
  • Remio Retro mylimoji Kamilė santykius su žvaigžde apibūdino keiksmažodžiu
  • Remio Retro mylimoji Kamilė santykius su žvaigžde apibūdino keiksmažodžiu
LNK nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (3)

na

Kas ta išsižiojusi kvaiša?

Vb

Tipo kieta??? Galėjo lietuviškai bent jau...

Hmmmm

Pagal Jurgį ir kepurė...

SUSIJUSIOS NAUJIENOS