Rihannos mylimajam reperiui A$AP Rocky pateikti kaltinimai dėl šaunamojo ginklo panaudojimo | KaunoDiena.lt

RIHANNOS MYLIMAJAM REPERIUI A$AP ROCKY PATEIKTI KALTINIMAI DĖL ŠAUNAMOJO GINKLO PANAUDOJIMO

Amerikiečių reperiui A$AP Rocky Kalifornijoje pateikti kaltinimai dėl spėjamo išpuolio panaudojant šaunamąjį ginklą.

Kaltinimai susiję su incidentu Holivude 2021 metų vasario 6-ąją, pranešė Los Andželo apygardos prokuroras George‘as Gasconas.

33 metų popžvaigždės Rihannos mylimasis kaltinamas tada po karštų diskusijų su pažįstamu išsitraukęs pusiau automatinį šaunamąjį ginklą ir į jį šovęs. Auka, anot žiniasklaidos, buvo nesunkiai sužalota.

„Šaunamojo ginklo panaudojimas viešoje vietoje yra sunkus nusikaltimas, kuris gali turėti tragiškų padarinių ne tik užpultam asmeniui, bet ir niekuo dėtiems Holivudo lankytojams“, - sakė prokuroras.

Balandį reperis, kurio tikrasis vardas yra Rakimas Mayersas, dėl šio nusikaltimo buvo sulaikytas Los Andžele ir vėliau paleistas už užstatą. Trečiadienį A$AP Rocky, anot prokuratūros, turės pasirodyti teisme.

Tai ne pirmas kartas, kai reperis pažeidžia įstatymus. Niujorke gimęs atlikėjas 2019-aisiais buvo sulaikytas Švedijos sostinėje Stokholme po gatvės muštynių. Jis po daugiau nei mėnesio kardomojo kalinimo buvo išleistas į laisvę ir vėliau lygtinai nuteistas už kūno sužalojimą.

A$AP Rocky ir Rihanna gegužę tapo tėvais.

 

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS