„The Roop“ paskelbė apie lyderio ligą | KaunoDiena.lt

„THE ROOP“ PASKELBĖ APIE LYDERIO LIGĄ

  • 55

Socialiniame tinkle „Instagram“ grupė „The Roop“ paskelbė apie vokalisto Vaidoto Valiukevičiaus ligą.

Besiruošdami „Eurovizijos“ atrankai, muzikantai iki paskutinių dienų svarstė, ar verta imtis naujos avantiūros. Kreipimąsi į gerbėjus grupė pradėjo atitinkamai – kartais už šypsenų scenoje nesimato, ką tenka patirti ir išgyventi ten lipantiems atlikėjams.

„Nepagražinta tikrovė. Vaidotas stipriai susirgo prieš pat „Eurovizijos“ atrankų filmavimą. Laida buvo filmuota prieš 3 savaites. Laimo ligos gydymas antibiotikais nualino imuninę sistemą, prisidėjo kiti negalavimai ir teko atsigulti į ligos patalus“, – į sekėjus kreipėsi muzikantai.

Dvejonių, ar verta dalyvauti konkurse, buvo iki paskutinių dienų.

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše:

 

 

„Likus trims dienoms iki filmavimo dar buvo realiai galvojama išvis nedalyvauti“, – rašė „The Roop“.

Pasitarusi grupė priėmė rizikingą sprendimą.

„Pasitarėme ir nusprendėme priimti šį iššūkį, nepasiduoti lengvai, turėti galimybę užlipti ant scenos ir keliauti toliau. Nors ir nepilnomis jėgomis“, – teigė muzikantai.

Gerbėjams skirtame įraše „The Roop“ atskleidė, kad „Eurovizijos“ atrankoje Vaidotas pasirodė visiškai nusilpęs ir išsekęs.

„Filmavimo dieną Vaidotas atvyko numetęs 5 kilogramus, bet kupinas vilties. Stengėsi saugoti savo jėgas. Mes džiaugiamės, kad pavyko užlipti ant scenos! Jau dabar jėgos atgautos ir ruošiamės finalo pasirodymui (labai norime patekti). Bus naujų gražių dalykų!“ – vilties neprarado „The Roop“.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by THE ROOP (@theroopband)

 

„The Roop“ turi daug gerbėjų ir palaikančių Vaidotą, Mantą ir Robertą. Apie tai, kokio palaikymo grupė sulaukė tada, kai vyko į didžiąją „Euroviziją“, yra pasakojusi „KK2“ komanda.

Rašyti komentarą
Komentarai (55)

Koment

Komentarai nesveiki.... Dainuoti ir būti viešumoje apsuptas kamerų nėra taip lengva, kai vaistai trenkia per galvą. Sėkmės THE ROOP!

DIEVE KOKIE JŪS VISI NABAGAI RAŠYDAMI TOKIUS KOMENTARUS, SUPER ROOP O JŪS EIKIT VELNIOP SU SAVO SUŠIKTOM NUOMONĖM

Folkloras

Persistengė. Nevykęs piaras. Metė gailesčio kortą. Tikėjosi trečias kartas nemeluos. Bet blynas prisvilo. Daina silpna ir labai nekažką.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS