Rusų futbolo žvaigždė už grotų sėdo dėl meilužės iš Vilniaus? | KaunoDiena.lt

RUSŲ FUTBOLO ŽVAIGŽDĖ UŽ GROTŲ SĖDO DĖL MEILUŽĖS IŠ VILNIAUS?

  • 3

Rusų futbolo žvaigždės Pavelo Mamajevo žmona Alana apkaltino savo vyrą neištikimybe. Anot moters, būtent dėl meilužės iš Vilniaus „Krasnodar“ klubo saugas atsidūrė už grotų.

Portalas sport24.ru cituoja futbolininko žmonos „Instagram“ įrašą: „Mano vyras iškeitė šeimą į kekšę, dėl kurios ir prasidėjo visas tas konfliktas su vairuotoju. Ji iš Vilniaus.“ Moteris šiuo įrašu pasidalijo sekmadienio vakarą.

Socialiniame tinkle ji prie žinutės pridėjo ir meilužės paskyrą.

„Instagram“ nuotr.

Primename, kad P. Mamajevas buvo areštuotas spalį ir yra kaltinamas vairuotojo ir valstybės tarnautojo užpuolimu. 

„Krasnodar“ klubo vidurio žaidėjas P. Mamajevas ir Sankt Peterburgo „Zenit“ puolėjas Aleksandras Kokorinas stos prieš teismą po muštynių Maskvos kavinėje ir viešbutyje. Per šiuos incidentus nukentėjo trys žmonės. Šie vyrai, kaltinami „rasistiniu“ smurtu yra areštuoti iki gruodžio 8 dienos. Jiems gali būti skirta iki penkerių metų laisvės atėmimo bausmė.

Viename vaizdo įraše matyti, kaip restorane valgiusiam vienam iš pareigūnų, Denisui Pakui, trenkiama kėde. Pranešama, kad futbolininkai taip pat apibėrė valstybės tarnautoją, kuris yra etninis korėjietis, rasistiniais įžeidimais.

Abu futbolininkai įsivėlė ir į dar vieną incidentą: jie užpuolė vienos televizijos vedėjos vairuotoją ir apgadino jos automobilį „Mercedes“. Vairuotojas patyrė traumų ir buvo hospitalizuotas, o teisėsauga pradėjo baudžiamąjį tyrimą.

„Apie šią meilužę iš Vilniaus jis pats prisipažino. Dėl kitų neprisipažino. Jis tvirtina, kad man ne viskas gerai su galva, kad pati viską išsigalvojau“, – Alanos, kaltinančios savo vyrą ne vienu „posūkiu į kairę“, žodžius cituoja sport24.ru. Anot moters, vyras su meilužėmis ne tik susirašinėdavo, bet ir dalydavosi įvairaus pobūdžio nuotraukomis. Šiam portalui futbolininko žmona atskleidė ir daugiau pikantiškų detalių.

Anot įskaudintos moters, meilužė iš Vilniaus sportininkui tapo ne tik vienos nakties nuotykiu, bet ir ilgalaikė santykių draugė. 

„Teisme bus ir jo kekšė. Ji gi liudininkė. Dėl jos viskas ir prasidėjo. Ji įsėdo į automobilį, dėl jos kilo konfliktas. Norėjau eiti į teismą su vaikais, bet nusprendžiau ten jų nevesti. Jis nevertas, kad juos ten pamatytų“, – sakė futbolininko žmona.

Alana Mamajeva/„Instagram“ nuotr.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Kvailys

Paliko tokia grazia zmona del k...

Anonimas

Matyt geresne buvo ta is vilniaus

juozas

Klasika jisai nevertas o jinai verta, vaiku nustatynejimas viens pries kita seimoje, klasika, ir nebuna vieno kalto dar viena klasika. Slykstu, kokie seimu modeliai dabar yra isivyste del pinigu, ir kaip vienas kita skalbia viesumoje. Slykstu

SUSIJUSIOS NAUJIENOS