S. Račkys: aš kariauju už Ukrainą – mintyse kovoju, žudau ir šaudau | KaunoDiena.lt

S. RAČKYS: AŠ KARIAUJU UŽ UKRAINĄ – MINTYSE KOVOJU, ŽUDAU IR ŠAUDAU

  • 0

Puikiai žinomas Lietuvos aktorius Sigitas Račkys neseniai prisijungė ir prie LNK serialo „Rimti reikalai“, kuriame gavo sau neįprastą vaidmenį. Sigitas džiaugiasi pagaliau jaučiantis ramybę dirbdamas mylimą darbą bei gyvendamas kaime.

„Pabaigęs visus darbus, grįžtu į kaimą, gyvenu su šunimi, esu pensininkas, džiaugiuosi saule ir labai gerai ilsiuosi. Labai sunkiai dirbau pastaraisiais metais – nervingai. Aš labai džiaugiuosi tokia ramybe. Ir šunys išveda vaikščioti mane po tūkstantį kartų, ko šiaip nedaryčiau. Dabar malkas skaldžiau. Paskui vaikščiosiu, paskui į baseiną važiuosiu. Toks dabar aktyvus ir geras gyvenimas. Klevų sulos atsigeriu ir gyvenu puikiai“, – sakė aktorius.

Bet S. Račkys neslepia, kad ramybę drumsčia dabartiniai įvykiai Ukrainoje. Kad ir kaip aktorius stengtųsi užsiimti įvairiomis veiklomis, vis tiek mintys apie karą grįžta ir neramina. „Iš kitos pusės, dabar gi kariaujam. Ir aš kariauju už Ukrainą. Pirmomis savaitėmis iš viso po dvidešimt valandų sėdėdavau prie televizoriaus, dabar rečiau. Bet vis tiek kariauju, labai išgyvenu dėl šito. Dabar keliauti net nesinori, net ranka nekyla, net kojos nekyla, labai didelė nežinomybė. Tokia situacija, kuri liečia kiekvieną. Aš šiek tiek nervingas, užtat sėdžiu ir liūdžiu. Mintyse kovoju, žudau ir šaudau“, – atvirai pasakojo S. Račkys.

Nepaisant situacijos Ukrainoje, aktorius stengiasi ieškoti pozityvumo ir džiaugtis gyvenimu. Ypač dabar, kai gavo naują vaidmenį seriale „Rimti reikalai“. Sigitas yra be galo laimingas dėl filmavimo aikštelės komandos ir dėkingas režisieriui Džiugui Siaurusaičiui, su kuriuo yra draugai jau daugelį metų. Sigitas prisipažino, kad būtent naujas Kanarskio vaidmuo jam yra nepažįstamas, bet džiaugiasi, kad turi galimybę išbandyti kažką naujo. „Vaidmuo šiek tiek netikėtas. Personažas nusimano ekonomikoje, o aš visai nenusimanau. Bet aktorių darbas – įtikinti žiūrovus. Kai Džiugas man paskambino ir pasiūlė vaidinti, su malonumu sutikau. Labai džiaugiuosi ir esu nustebęs filmavimo aikštelės draugiškumu. Atmosfera tikrai puiki“, – džiaugsmo neslėpė aktorius.

S. Račkio debiutas – šį pirmadienio vakarą, seriale „Rimti reikalai“, 21 val., per LNK.

GALERIJA

  • S. Račkys: aš kariauju už Ukrainą – mintyse kovoju, žudau ir šaudau
  • S. Račkys: aš kariauju už Ukrainą – mintyse kovoju, žudau ir šaudau
  • S. Račkys: aš kariauju už Ukrainą – mintyse kovoju, žudau ir šaudau
  • S. Račkys: aš kariauju už Ukrainą – mintyse kovoju, žudau ir šaudau
LNK arch.nuotr.
Gairės: karas Ukrainoje, Sigitas Račkys, serialas Rimti reikalai
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS