S. Skambinas – apie kalbas dėl skyrybų: su Karina tebegyvename po vienu stogu | KaunoDiena.lt

S. SKAMBINAS – APIE KALBAS DĖL SKYRYBŲ: SU KARINA TEBEGYVENAME PO VIENU STOGU

  • 24

Pastaruoju metu vis dažniau pasigirsta kalbų apie šokėjo Sauliaus Skambino ir jo žmonos, dainininkės Karinos Krysko-Skambinės skyrybas. Sklando gandai, kad žinoma pora jau kurį laiką nebegyvena po vienu stogu.

Ketvirtadienio popietę portalui kauno.diena.lt S. Skambinas prasitarė girdėjęs tokias kalbas.  Ar pora nebegyva kartu? „Tai nėra tiesa. Dabar gyventi atskirai neplanuojame. Nežinau, kaip bus ateityje“, – sakė S. Skambinas.

Paklaustas, ar pora neišgyvena santykių krizės, vyras tikino: „Dabar mes labai susikoncentravę į darbus. Šiaip viskas kaip ir gerai – šeima nebraška.“

Vyras teigė, kad į kalbas apie nedarnius poros santykius jis itin didelio dėmesio nekreipia. „Labai tolerantiškai žiūriu į žmones, nes žinau, kad kalba visi, ir kalba kas yra ant seilės. Tad į tas kalbas aš ir nesigilinu. Tai yra mano gyvenimas, kaip aš jį noriu, taip ir gyvenu. Tad kiti tikrai neturėtų patarinėti, teisti ar džiaugtis. Visi mes privalome savaip savo kelią nueiti. Reikės – ir skirsiuos. Gal po kažkiek laiko sakysim: pabuvom savo dozę kartu  ir galim varyt toliau kur nors“, – reziumavo žinomas šokėjas.

Primename, kad pora susituokė 2011 metų lapkričio 10 dieną, sūnaus gimimo išvakarėse.

Rašyti komentarą
Komentarai (24)

Anonimas

Skambina atrodo toks nieko vyras ar jis taip galėjo prisidirbti

Anonimas

Dabar nieko naujo tik skiriasi skiriasi bet paskui blaškosi ir nieko geriau neranda ir gyvena su antru trečiu ketvirtu o daugiausia kenčia vaikai nežino kiek čia tu vis naujų teciu"

Anomimas

Čia ir taip aišku, kad Živilei užstatė vaiką, ta nieko gyvenime neturėdama jau su porshu važinėja ir direktore patapo, populiarumo siekianti mergina.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS