S. Skambinas: jeigu ne šių laikų medicina, nebūtų pavykę išgelbėti nei Živilės, nei dukros | KaunoDiena.lt

S. SKAMBINAS: JEIGU NE ŠIŲ LAIKŲ MEDICINA, NEBŪTŲ PAVYKĘ IŠGELBĖTI NEI ŽIVILĖS, NEI DUKROS

  • 2

Buvęs šokėjas, o dabar visuomenininkas Saulius Skambinas dešimt metų saugojo savo asmeninį gyvenimą. Nieko nuostabaus, kad ir po skyrybų su dainininke Karina Krysko vyras nepuolė viskuo dalintis su žiniasklaida. Tačiau gerbėjai netruko greta vyro pastebėti 13 metų jaunesnę besilaukiančią moterį – buvusio Seimo pirmininko padėjėją Živilę Barzdaitytę ir iškart ėmė kaltinti dėl viešojoje erdvėje nepriekaištingai atrodžiusios šeimos iširimo.

„Negalima išskirti to, kas neišskiriama“, – LNK laidoje „Bus visko“, šį antradienio vakarą, 20 val, atviraus Saulius Skambinas. Vyras prisipažins, kad juos su Živile keliai suvedė prieš aštuonerius metus, kai nusprendė išbandyti savo jėgas politikoje. Vėliau jie tapo geriausiais draugais ir tik galutinai iširus santuokai su Karina platonišką draugystę pakeitė romantiški jausmai Živilei.

Buvusi Seimo pirmininko padėjėja pasižymi šaltu analitiniu protu ir tvirtu charakteriu, Živilė sako, tikrai nebuvo ta, kuri puolė guosti ir gailėti Sauliaus po skyrybų. Į naujus santykius taip pat nepuolė staiga. Moteris laidoje atviraus, kad žinojo, į kokius santykius eina, kad buvę gerbėjai viešumoje ją tikrai nuteis. Živilė klausė savęs, ar jai tikrai to reikia, tačiau likimas sprendimą priėmė už juos, kai moteris suprato, kad laukiasi.

„Labai gerai prisimenu tą momentą, tikrai sutrikau, buvau panikoj, o Saulius visai nenustebo. Sako, ko tu čia išgyveni? Taigi viskas gerai, auginsim vaikelį kartu. Jis yra mano ramybės uostas. Prisiglaudžia ir pasidaro gera bei ramu“, – pasakos Živilė prisimindama, kaip jiedu priėmė žinią, kad laukiasi.

Man prasidėjo panikos atakos, bijojau išeiti iš namų.

Tiek Saulius, tiek Živilė nusprendė slėpti savo santykius, kad nėštumas praeitų kuo sklandžiau. Živilė viena lankėsi pas gydytojus, kartu vengė rodytis viešumoje. Vyras atviras: sako norėjęs lydėti į kiekvieną vizitą pas gydytojus, palaikyti ir būti kartu kiekviename žingsnyje, tačiau puikiai supratęs, kad tame dalyvauja trys žmonės – jis, Živilė ir Mila. „Mano asmeniniai norai turėjo nueiti į antrą planą, kad ateityje joms būtų geriau“, – prisipažins Saulius.

Viešumoje ne vieną dešimtmetį matomas vyras dar santykių pradžioje paprašė Živilės, kad ji neskaitytų komentarų po straipsniais, kurie pasirodė jai dar besilaukiant. Ir, nors moteris stengėsi vengti streso bei negatyvių emocijų, to padaryti buvo praktiškai neįmanoma. Komentarų kopijas siuntė šeima bei draugai. Jų asmeniškai nepažįstantys žmonės ir nežinantys nieko apie tikrąsias Sauliaus bei Karinos skyrybų priežastis, grasino moteriai apdeginti veidą sieros rūgštimi ir linkėjo pagimdyti negyvą vaiką.

„Man prasidėjo panikos atakos, bijojau išeiti iš namų“, – prisipažins Živilė, kurios nėštumas komplikavosi ir po didžiulių pastangų pagimdyti prireikė operacijos, kuri tik dėl stebuklo baigėsi sėkmingai. „Jei ne šių laikų medicina, nebūtų pavykę išgelbėti nei Živilės, nei Milos“, – atviraus Saulius.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Gaila

Jau bloga nuo sio "visuomenininko" savireklamos. Palik savo vaikui privatumo.

Mintis

Reikėjo vesti ir būtų visi apsiraminę.Keisti laikai atėjo:oi kaip myliu,bet įsipareigoti neskubu.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS