S. Storpirštis į sceną lipo su seserimi: buvau jai gelbėjimosi ratas | KaunoDiena.lt

S. STORPIRŠTIS Į SCENĄ LIPO SU SESERIMI: BUVAU JAI GELBĖJIMOSI RATAS

  • 0

Šeimų muzikinis projektas „Du balsai – viena širdis“ beveik pasiekė finišo tiesiąją – šį šeštadienį žiūrovų lauks netikėtas pusfinalis, kai projekto duetai virs trio ir kraujo ryšiais susijusioms poroms teks pasirodyti su dar vienu – trečiuoju – šeimos nariu.

Pusfinalyje pasirodys penki duetai, iš kurių tik keturi tęs kovą dėl pagrindinio prizo – savaitės kelionės Niujorke.

Aktoriai Gytis ir Evelina Šimelioniai neslepia, kad kiekviena pergalė jiems – staigmena. „Iškritimui ruošėmės nuo pirmosios laidos. Net repeticijų teatre grafiką derinome nekreipdami dėmesio į filmavimus. Po kiekvieno karto, kai neiškrisdavome, nustebdavome – kaip ilgai dar tęsis ši nuostabi kelionė? Juolab, kad mūsų kelionės tikrai ilgos – iš Klaipėdos“, – juokėsi pora, į kiekvieną filmavimą atvykstanti su mažuoju sūnumi Baliu.

Kadangi Baliui dar nėra nė pusantrų, gavę užduotį pasirodyti su dar vienu šeimos nariu, Gytis ir Evelina turėjo pasukti galvą.

„Pirmą kartą lipsiu į sceną su broliu Simonu Storpirščiu – nesame joje buvę drauge nei teatre, nei dainavę kartu. Be galo džiaugiuosi, kad sutiko pagelbėti ir „Lėlės“ teatro aktoriai – taip smagu, kad nors kruopelytę teatro galime atnešti ir į televizijos sceną“, – džiaugėsi E. Šimelionė.

Evelinos brolis Simonas scenoje taip pat skleidė gerą nuotaiką ir į vedėjų bei komisijos klausimus atsakinėjo su šypsena. „Jie skambino šešiem kitiem artimiesiems. Buvau paskutinis jų gelbėjimosi ratas. Repetuoti buvo tikrai sudėtinga: jie – Klaipėdoje, aš – Vilniuje, bet derinomės per Skype“, – repeticijų ypatumus atskleidė S. Storpirštis.

Ypatingas pusfinalis ir netikėti trio – projekte „Du balsai – viena širdis“ šeštadienį 21 val. per LRT TELEVIZIJĄ. Vedėjai Jurgita Jurkutė-Širvaitė ir Martynas Levickis.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS