S. Žutautienei burtai lėmė įkūnyti O. Pikul: ji man pasiūlė nustoti ėsti bulkutes | KaunoDiena.lt

S. ŽUTAUTIENEI BURTAI LĖMĖ ĮKŪNYTI O. PIKUL: JI MAN PASIŪLĖ NUSTOTI ĖSTI BULKUTES

  • 3

Šį šeštadienio vakarą LNK „Muzikinėje kaukėje“ prie komisijos senbuvių – Jeronimo Miliaus, Livijos Gradauskienės, Dainiaus Kazlausko – prisijungs operos solistė Ieva Prudnikovaitė. Ieva neslepia, kad ji su šeima yra didžiuliai šio projekto gerbėjai, todėl ir šį sezoną yra stebėjusi laidas, pažįsta dalyvius. O J. Milių šeštadienio vakarą studijoje palaikys jo mama, kuri atvyko stebėti projekto filmavimo kaip žiūrovė.

Naujausioje laidoje nemažas iššūkis laukia Sandros Žutautienės, burtai jai lėmė įkūnyti Oksaną Pikul. Sandra įkūnys muzikinės karjeros pradžioje buvusią Oksaną, kuomet ši dar dainavo merginų grupėje „Olialia pupytės“. Nors lietuviškasis pramogų pasaulis nėra didelis, tačiau ir jame netrūksta įvairių nutikimų. Sandra repetuodama papasakojo, kodėl nebandė pasitarti su Oksana, kaip būtų geriausia ją įkūnyti.

„Man norisi, kad su šiuo pasirodymu Oksana mane pamatytų kitom akim, nes mes nebendraujame, prieš keletą metų esame tokį nutikimą turėjusios, neatradome ryšio. Aš jai parašiau, kad ne taip šneka, ji man parašė „nustok ėst bulkutes, nebūsi tokia pikta“ (juokiasi). Tik ji nežinojo, kad aš nevalgau saldžių, tik su lašinukais (juokiasi). Ir tikrai ne nuo bulkų buvau stora, pasirodo, buvau pritvinkus pykčiu (juokiasi). Ir tada mane Oksana užblokavo, – pasakoja Sandra, kuri pati negaili šiltų žodžių Oksanai ir pripažįsta, kad įkūnyti tokia subtilią, moterišką atlikėją jai bus labai sunku. – Ji labai „fainas“, šiltas žmogus, per tą šilumą ji perduoda moteriškumą, kurio man, Sandrai, labai trūksta“.

Aktorius Andrius Bialobžeskis šeštadienį visus priblokš grupės „Rammstein“ įkūnijimu ir vokalo atitikimu su originalu.

„Aš taip pavydžiu, kaip aš norėčiau va taip pakriokti! Kaip tai natūraliai skambėjo, čia buvo aukščiausias pilotažas vokaline prasme, įvaizdžio prasme. Jei rimtai, tai sveikinu, labai prilipo, nebuvo jokios kančios”, – po pasirodymo Andriui sakys I. Prudnikovaitė.

Neseniai naują dainą ir vaizdo klipą pristatęs atlikėjas Dovi Mi taps dainininku Gabrieliumi Vageliu.

„Pagavai, kas yra Gabrielius Vagelis, ką jis veikia scenoje, ką mes turime patirti, kai Gabrielius yra scenoje. Aš jau nebekalbu apie išvaizdą, plastiką, kurie buvo idealūs. Fantastiškai pavyko!” – Dovi Mi girs L. Gradauskienė. O Dovi Mi pagirs komisiją, kad jie labai gražiai moka pašnekėti.

„Muzikinės kaukės” dalyviai šeštadieniui paruošė įvairių pasirodymų, kurie sukels nostalgiją, kai kurie juoką, dar kiti privers visus pakilti nuo kėdžių šokiui. Šarūnas Januškevičius įkūnys grupę „Antikvariniai Kašpirovskio Dantys”, aktorė Skaistė Vievesė taps Blondie, Keitė Arai – Taylor Swift, Antanas Zakarauskas įkūnys operos legendą Luciano Pavarotti, Liepa taps Nele Paltiniene, Monika Mėčiūtė išmoks dainuoti korėjietiškai ir įkūnys atlikėją PSY, o Sidas taps Vytautu Kernagiu.

Vakaras su „Muzikine kauke” šį šeštadienio vakarą 19.30 val. per LNK.

GALERIJA

  • S. Žutautienei burtai lėmė įkūnyti O. Pikul: ji man pasiūlė nustoti ėsti bulkutes
S. Barono / LNK nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Rita

Labai, kažkokia komisija netikra,pvz.Žutautienei visada duoda 2 balus,nejaugi visi tokie buki sėdi komisijoj ir negirdi,kaip dainuoja Ponia Žutautienė. Tinka visose scenose dainuoti,o šitai komisijai ne. Ji atlieka viską kokybiškai,ir geriau už kitus. Turėtų geriausią rinkti klausytojai,o ne triznių komisija.

nepamirskit

taburete atsinesti :D

¯⁠\⁠_⁠(⁠ツ⁠)⁠_⁠/⁠¯

Skonio reikalas...Geriau formos nuo bulkučių,nei silikonas...

SUSIJUSIOS NAUJIENOS