Selas grįžta: paskelbė, kur šiemet surengs koncertus | KaunoDiena.lt

SELAS GRĮŽTA: PASKELBĖ, KUR ŠIEMET SURENGS KONCERTUS

  • 139

Praėję metai atlikėjui Egidijui Dragūnui-Selui nebuvo ramūs. Jis buvo linksniuojamas ne viename garsiai nuvilnijusiame skandale. Tačiau, panašu, jie dainininko nesustabdė – pranešama apie planus grįžti į sceną.

Savo instragramo paskyroje atlikėjas paskelbė, kad pasirodymai 2023 metais bus surengti Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Londone, Dubline, Osle, Čikagoje ir Šiauliuose.

Kaip skelbia delfi.lt, kitoje instagramo istorijoje E. Dragūnas anonsavo artimiausiu metu pasirodysiantį savo interviu ir teigė manantis, jog tai bus žiūrimiausias vaizdo įrašas.

„Kai paskelbėm, kad grosim, atėjo ne šimtai, ne tūkstančiai, o dešimtys tūkstančių žinučių. Neatsakinėsiu čia dabar kiekvienam. Ruošiamas yra interviu, kuris netrukus pasirodys „YouTube“. Galvoju, kad tai bus vienas žiūrimiausių šių metų interviu. Ten aš viską papasakosiu ir išdėstysiu“, – gerbėjus intrigavo Selas.

Galvoju, kad tai bus vienas žiūrimiausių šių metų interviu.

Priminsime, kad prasidėjus Rusijos karui Ukrainoje atlikėjas viešai pasisakė ir jo kalbos sulaukė kritikos. Jis teigė, kad tai, kad vyksta Ukrainoje, yra „natūralus planetos išvalymas“.

„Daug žmonių manęs klausia nuomonės, ką aš manau apie viską ir kodėl tyliu, kodėl nieko nepasakau. Mano nuomonė yra tokia: yra žmonės, kurie sukuria ginklą, yra žmonės, kurie paliečia ginklą, yra žmonės, kurie gali šaut į žvėrį, ir yra tie, kurie gali šaut į žmogų. Tai va ten vyksta natūralus planetos išvalymas. Tegu jie ten b... šaudosi, aš už taiką“, – savo vaizdo įraše sakė E.Dragūnas, tačiau netrukus jį ištrynė.

 

 

Po tokių teiginių nuo jo nusisuko ir grupės SEL nariai.

Kiek vėliau atlikėjas įsivėlė į žodinį konfliktą su Arūnu Valinsku. Juoda katė tarp atlikėjo ir A. Valinsko perbėgo būtent po skandalingų E. Dragūno pasisakymų karo Ukrainoje tema. Tuomet A. Valinskas paragino visiškai atsiriboti nuo dainininko.

„Kada koncertas?“ – transliacijos metu vienas sekėjų paklausė E. Dragūno.

Koncas tada, kai užmušit Valinską b*** ir atnešit man jo galvą“, – atsakė atlikėjas.

 

 

Rašyti komentarą
Komentarai (139)

onute

Malačius Selai koncertuok o tai pradės čia lysti visokie KALIOŠAI ORKESTRE nuo tokiu dainininku vimdo o jie nagli ubagai

JONAS

Gal palikit ramybėje rusu prezidenta Tai ne jūsu o rusijos reikalas jie kovoja su jankiais bet betkoks jusu kišimasis i kara o tu jankiu karū buvo tukstančiai kiek šaliu sugriove apvogė jankiai gali prišaukti kara lietuvoje Laikykit savo šlykščius liežuvius lietuvaičiai už dantu kol dar negaunat i dantis O kas liečia tuos ukrus ne mūsu reikalas prirodė gražiu paveiksliuku ištraukė pinigėliu iš buku lietuviuku ir gana užtat daug milijardieriu priviso įpač pats zelenskis ir jo generolai atkuto iš lietuvos debilu pinigėliu

gn

visiems gi aišku kad Vaflinskas viską Selui gadina, .. a ko tu Vaflinske nieko nepasisakai apie Putino by-bčiu-lpius su-bi-nlai-žius Uspaskichą ir Matijošaitį?? kurie atvirai remia putlerį ir visą rusijos armiją savo mokamais mokesčiais rusijoj...ko ant jų nieko nevarai?? nes tavo draugeliai abu? tai tu Vaflinske lygiai toks pat Putino by-b-č-iul-pys esi
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS