Šį šeštadienį paaiškės „Eurovizijos“ nacionalinės atrankos finalo dalyviai | KaunoDiena.lt

ŠĮ ŠEŠTADIENĮ PAAIŠKĖS „EUROVIZIJOS“ NACIONALINĖS ATRANKOS FINALO DALYVIAI

  • 1

Šį šeštadienį, sausio 30 d., LRT televizijos eteryje – „Eurovizijos“ nacionalinės atrankos „Pabandom iš naujo!“ pusfinalis. Jo metu pasirodys šios, daugiausia žiūrovų ir komisijos simpatijų sulaukusios, grupės ir atlikėjai: Gebrasy, Gabrielius Vagelis, Evita Cololo, Norbertas, Aistė Brokenleg, Voldemars Petersons, Titas ir Benas, Martyna Jezepčikaitė, Milita Daikerytė ir grupė „BE U“.

„Šeštadienį pusfinalio žiūrovai išgirs ne tik dešimt įvairaus skambesio dainų, bet ir atlikėjų, kurių nemaža dalis, tikiu, daug kam šių metų „Eurovizijos“ atrankoje tapo atradimu. Norisi pasidžiaugti, kad net devynios iš dešimties atrankos pusfinalio dainų yra parašytos Lietuvos kūrėjų. Taip pat norisi padėkoti visiems atlikėjams, kompozitoriams, tekstų autoriams – karantino sąlygomis ruoštis „Eurovizijos“ atrankai yra išties nemažas iššūkis. Daugelis atlikėjų prieš pusfinalį tobulino savo pasirodymus, pamatysime ir naujų sceninių sprendimų. Neabejoju, kad ne viena šių metų atrankoje pristatyta daina garsiai eteryje skambės ir toliau“, – teigia LRT populiarios muzikos vyriausiasis redaktorius Ramūnas Zilnys.

Į finalą keliaus 5 iš 10 pasirodžiusių pusfinalyje. Kas tokie – nulems televizijos žiūrovų ir komisijos balsai, kurie skiriami lygiomis dalimis. Finale taip pat varžysis ir grupė „The Roop“, kuriems šiais metais iškart skiriama vieta pasirodymui atrankų finale.

Kas iš jų atstovaus Lietuvai „Eurovizijoje“, vyksiančioje gegužės 18-22 dienomis Roterdame (Nyderlanduose), paaiškės vasario 6 dieną nacionalinės atrankos finalo metu. 

„Pabandom iš naujo!“ pusfinalio transliacija – sausio 30 d. 21 val. per LRT televiziją.

GALERIJA

  • Šį šeštadienį paaiškės „Eurovizijos“ nacionalinės atrankos finalo dalyviai
  • Šį šeštadienį paaiškės „Eurovizijos“ nacionalinės atrankos finalo dalyviai
J. Stacevičiaus / LRT nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Laimėtojas The Roop!

O dieve, išvaduokit nuo "zanūdiškų" komisijos sapalionų....Geriausia daina ir labai stiprus pasirodymas yra The Roop "Discoteque"! Užsienio bloggerių ir lažybų psl. skirami aukšti įvertinimai Lietuvai yra tik dėl The Roop dainos! Tarptautinė bendruomenė jų laukia Eurovizijoje! TAI gal jau "nebetaškom" žmonių pinigų ir nebedarom cirko iš nacionalinės eurovizijos atrankos?

SUSIJUSIOS NAUJIENOS