Skandalingo dailininko išrinktoji – verslo organizatorė | KaunoDiena.lt

SKANDALINGO DAILININKO IŠRINKTOJI – VERSLO ORGANIZATORĖ

Ekscentriškas dailininkas Gytautas Balkevičius pasipiršo. Tačiau skandalingais, politikus pašiepiančiais darbais išgarsėjusio menininko vestuvės bus kuklios, tik artimųjų draugų būryje.

32 metų kauniečio dailininko išrinktoji – 25 metų verslo organizatorė Inga Šimanskaitė.

Apie sužadėtuves su Gytautu jauna moteris paskelbė savo socialiniame tinklalapyje.

"Pasipiršau šiek tiek seniau, bet oficialiai apie mūsų sprendimą paskelbėme trečiadienį, – priėmęs sveikinimus kalbėjo G.Balkevičius. – Kokia yra Inga? Matei mus kartu bent dešimt kartų... Labai paprasta, kukli, nuoširdi. Patinka su ja bendrauti, patinka, kad ji domisi menu. Ir gera, malonu, kad jai patinku kaip žmogus, nors nesu iš tų, kuris patinka daugeliui žmonių."

Dailininkas sakė, kad Ingai pasipiršo Kaune, Ramybės parke.

Gytautas kukliai nutylėjo, kad savo mylimajai, su kuria bendrauja jau ketverius metus, įteikė paties kartu su juvelyrais kurtą originalų auksinį žiedą su akute.

"Savo jausmų nedaliju, neatvirauju, nes laimę galima labai greitai nubaidyti, – neslėpė G.Balkevičius. – Man nepatinka, kai žmonės savo asmeninio gyvenimo detalėmis švaistosi į kairę ir dešinę. Gyvenimo pavyzdžiai rodo, kad tai baigiasi labai liūdnai."
Nenorinti savo asmeninio gyvenimo viešinti Gytauto išrinktoji taip pat elgėsi kukliai.

"Jis pasipiršto labai originaliai, jausmingai ir nuoširdžiai, – teigė savo mylimojo veikla, menu besidominti Inga. – Gytautas sužavėjo kaip išskirtinė asmenybė, jis puikus draugas ir vyras, kuriuo visada galima pasitikėti."

Kokios bus Gytauto ir Ingos vestuvės: tradicinės lietuviškos, modernios, egzotiškos – kitame krašte ar meniškos? Jaunos poros nuomonės sutapo.

"Kaip pavyks sutaupyti pinigėlių. Bet labai norėčiau, kad vestuvės vyktų pačių artimiausių draugų rate. Ir, žinoma, svarbu, kokių norės Inga", – prisipažino kitais metais ketinantis susituokti G.Balkevičius.

"Svajoju apie vestuves pačių artimiausių ir brangiausių žmonių rate, – Gytautui antrino jo sužadėtinė I.Šimanskaitė. – Laimė slypi paprastuose dalykuose. Tuo viskas ir pasakyta."

GALERIJA

  • Skandalingo dailininko išrinktoji – verslo organizatorė
  • Skandalingo dailininko išrinktoji – verslo organizatorė
Rašyti komentarą
Komentarai (12)

joooo

Jie netiko vienas kitam.

Lina

, o is kur zinote kad isiskyre ar ne?gal po anklode matete? Ir apskritai mane labai nustebino kaip suzinojau, kad Gytautas pasipiršo, net nuliudino

Lina

, o is kur zinote kad isiskyre ar ne?gal po anklode matete? Ir apskritai mane labai nustebino kaip suzinojau, kad Gytautas pasipiršo, net nuliudino
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS