Skiriasi Vaida ir Rolandas Skaisgiriai | KaunoDiena.lt

SKIRIASI VAIDA IR ROLANDAS SKAISGIRIAI

  • 14

Televizijos laidų vedėjos ir komunikacijos specialistės Vaidos Skaisgirės ir prodiuserinės kompanijos savininko Rolando Skaisgirio keliai skiriasi.

Prašymas skirtis jau pasiekė teismą.

„Kartu nesame jau daugiau negu metus“, – portalui sakė V. Skaisgirė. Moteris plačiau komentuoti skyrybų detalių nepanoro.

„Jaučiu pagarbą buvusiam partneriui ir gerbiu buvusius santykius. Viešuma nėra ta vieta, kurioje reikėtų gvildenti tokius dalykus“, – trečiadienio rytą sakė V. Skaisgirė.

Kalbos apie braškančią žinomos poros šeimą pradėjo sklisti dar 2017 metų pabaigoje.  

Primename, kad V. Poderytė su žinomu prodiuseriu susipažino studijuodama pirmame kurse Vilniaus universitete, o viešai pirmą kartą pasirodė 2011 metų rugpjūtį.

2013 metų pradžioje porai gimė sūnus Atas, o tų pačių metų vasarą pora susituokė Barbadose. Vėliau V. ir R. Skaisgiriai santuoką įteisino ir Lietuvoje. 

Vaida ir Rolandas Skaisgiriai. A. Koroliovo/Fotobanko nuotr.

Ši santuoka žinomai moteriai – pirmoji, o prodiuserinės kompanijos „Videometra“ savininkui – antroji.

Rašyti komentarą
Komentarai (14)

Wewee

Juokesi jaunos moteris iš savo vyresnių vyrų.Pripasakoja tokių dalykų ,kad išgirde ką pasakoja, nenorėtu nei vienas į jauną pažiūrėti.Nejaugi jie to nesupranta ir nežino,keista..Amžius savo daro.

Jurgis

Merga nenormali, tėvai neisugde doriniu vertybių, isizerge dėl pinigų. O mandrumo tai paskolintu visam Vilniui. Tegul skiriasi ir zergiasi toliau.

......

Gal jau šita per sena,celiulitas atsirado ar dar kas nors.Ha,ha ha.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS