Besiskiriantis R. Skaisgirys sukūrė filmą apie neištikimą Skaistę | KaunoDiena.lt

BESISKIRIANTIS R. SKAISGIRYS SUKŪRĖ FILMĄ APIE NEIŠTIKIMĄ SKAISTĘ

  • 12

Televizijos laidų vedėjos Vaidos Skaisgirės ir prodiuserinės kompanijos „Videometra“ vadovo Rolando Skaisgirio skyrybos, atrodo, gražiuoju nesibaigs. Antradienį kompanija paviešino filmuką apie neištikimą Skaistę. 

„Šįkart siūlome kitu kampu pažvelgti į šou verslo užkulisius. Intrigos, sąmokslai ir absurdiškos situacijos – #GlostykBobiką.  Komiškas internetinis serialas pasakoja apie Giriaus ir jo buvusios žmonos Skaistės gyvenimus ir tolimesnius jų vingius“, – rašoma filmuko aprašyme.

Jame pagrindinis veikėjas – Girius – pasakoja savo ir savo žmonos Skaistės istoriją.

„Kodėl dėl susirašymo reikėjo trenktis per pusę pasaulio? Dėl ko?“ – klipe kalba užkadrinis aktoriaus Ramūno Rudoko balsas.

„Na, mirtis mūsų neišskyrė. Nutiko kiek kitaip“, – toliau intriguojama vaizdo įraše.

Vaizdo įrašą, kuriame yra daug necenzūrinės leksikos, galite žiūrėti čia.

Daugelis šiame paviešintame vaizdo turinyje veikiausiai ras užuominų į R. ir V. Skaisgirių asmeninį gyvenimą. 

Nors, kaip portalui pasakojo V. Skaisgirė, pora kartu jau nebegyva ilgiau nei metus, tačiau jų santykiuose, atrodo, ramybe nekvepia.

„Jaučiu pagarbą buvusiam partneriui ir gerbiu buvusius santykius. Viešuma nėra ta vieta, kurioje reikėtų gvildenti tokius dalykus“, – prieš kelias savaites sakė V. Skaisgirė.

Tiesa, vėliau viešojoje erdvėje pasirodė V. Skaisgirės kalbos apie iš sutuoktinio sulaukiamus grasinimus susidoroti. 

Kalbos apie braškančią žinomos poros šeimą pradėjo sklisti dar 2017 metų pabaigoje.  

Primename, kad V. Poderytė su žinomu prodiuseriu susipažino studijuodama pirmame kurse Vilniaus universitete, o viešai pirmą kartą pasirodė 2011 metų rugpjūtį.

2013 metų pradžioje porai gimė sūnus Atas, o tų pačių metų vasarą pora susituokė Barbadose. Vėliau V. ir R. Skaisgiriai santuoką įteisino ir Lietuvoje.

GALERIJA

  • Rolandas ir Vaida Skaisgiriai
  • Besiskiriantis R. Skaisgirys sukūrė filmą apie neištikimą Skaistę
Rašyti komentarą
Komentarai (12)

Jurgis

Gaila, ir labai skaudu, kad taip reikia kovoti uz teise i vaika, o kur cia tos ligybes, teises. Cia tauoj sakys, tai jis gali matytis su vaiku pagal paskirta, ar kuri jam diktuos mama. O kas duos tai, kai tu nori pamatyti savo vaika, cia ir dabar, kai tu apie ji pagalvoji, ar kai tu atsikeli ryte skubedamas i darba pabuciuoji ji mieganti, ar gryzes jau po darbu randi ji mieganti ir nori apkabinti bent sekundei, kai spontaniskai kazka sugalvoji, ir nori ji pamatyti, pasivaikscioti kartu, pakalbeti. Tada prasideda mamu manipuliacijos. Is tikro slykstu.

Jurgi

Kada bus taip, kai po skirybu vaikai automatu neatiteks" tokiom mamom". Kai po skirybu, pasios zinomos ponios "bunkes" nepaskos kaip gerai elgesi jos dabartinis draugas su jos vaiku. Ir labai daug kitu pavizdziu, tada baigsi ir skirybu procesai, nes dauguma ju galvoja, ai dabar vaikas aprupintas, tetis turtingas, as savo principus rodysiu " kol dar papai ne prie keliu" . Jai semoje toks vyras dar dairososi i sonus, tai reiskiasi joje nieko gero nera.

Mažas kotukas

Ei su mazu kotuku..ir greitai nuleidžia..tai aišku moteris ieško meilužio
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS