Šokių projektą laimėjusi K. Radžiukynaitė-KaYra: mokausi būti laiminga pati su savimi | KaunoDiena.lt

ŠOKIŲ PROJEKTĄ LAIMĖJUSI K. RADŽIUKYNAITĖ-KAYRA: MOKAUSI BŪTI LAIMINGA PATI SU SAVIMI

  • 2

Aktorė ir atlikėja Kristina Radžiukynaitė-KaYra atvirame interviu pasidalijo, jog praėję metai jos gyvenime buvo tikri emociniai kalneliai – nuo išgyventų skyrybų iki triumfo televizijos projekte „Šok su žvaigžde“. Dainininkė teigia, kad jos didžiausia svajonė dabar yra tiesiog išmokti būti laimingai pačiai su savimi.

„Per praėjusius metus įvyko labai daug visko – net nežinau nuo ko pradėti. Daug kas sako, kad dabar yra mano laikas, todėl turbūt reikia tuo tikėti. 2020 metai buvo tikri emocijų kalneliai. Buvo akimirkų, kai atrodė visiška beprasmybė, kai visiškai nebežinojau, kaip reikės toliau gyventi, tačiau buvo akimirkų, kuomet atsidarė labai daug durų ir buvo labai šviesu akyse“, – prisiminė atlikėja.

K. Radžiukynaitė dalyvavo televizijos projektuose „Lietuvos talentai“, „Chorų karai“ ir „X Faktorius“, tačiau atlikėjos žvaigždė itin ryškiai sužibo po pergalės projekte „Lietuvos Balsas“ 2017 metais. Nuo tada atlikėja dalyvavo Eurovizijos atrankoje, „Muzikinėje kaukėje“, užėmė vaidmenis teatre ir televizijoje, o šiuos metus pradėjo naujame, reporterės, amplua – projekte „Lietuvos Balsas“ kalbina dalyvius.

KaYros slapyvardžiu prisistatanti mergina teigia, kad jos pseudonimas, išvertus iš hindų kalbos, reiškia „unikali“ ir „taiki“. Atlikėja prisipažįsta mėgstanti gyvenime turėti personažus ir KaYra yra vienas iš jų – personažas, po kuriuo ji gali pasislėpti. Dainininkė yra įsitikinusi, jog savotiškas kaukes dėvi kiekvienas scenos žmogus ir dėl to savęs veidmaine tikrai nelaiko.

„Mano didžiausia svajonė dabar yra jaustis laiminga pačiai su savimi. Mokausi to ir visai pavyksta. Kaip ir kiekvienas scenos žmogus, turiu kažkokį apsauginį sluoksnį, nes scenoje visą laiką jautiesi pažeidžiamas. Ne iki galo kažką pasakai, pasilieki dalykus sau, saugau artimus žmones“, – mintis dėstė atlikėja.

„Tiesiog specialybė yra tokia, jog, pavyzdžiui, kažkas miršta giminėje, o tu eini ir šypsaisi prieš kamerą. Manau, kad visi scenoje vilkime kažkokias apsaugines kaukes, bet ne tas nuo koronos, o tas, kurios padeda šią specialybę išgyventi. Dėl to tikrai nesijaučiu veidmainė. Kaip tik manau, kad dabar esu pati tikriausia, kokia esu buvusi, ir tikriausia prieš save pačią. Susiskirsčiau kur yra personažas, o kur esu aš“, – teigė Kayra.

Prieš mėnesį projekte „Šok su žvaigžde“ kartu su partneriu Justu Girdvainiu triumfavusi K. Radžiukynaitė atvirame interviu taip pat atskleidė ir kitą, prieš dalyvavimą šokių projekte, turėtą svajonę.

„Man visada patiko šokti, tačiau pasirinkau dainavimą. Stebėdavau šokių projektus ir galvodavau „gal kada nors, jei atsiras kokia nors galimybė“. Bet visada turėjau tokią viziją, kad jeigu jau dalyvausiu, tai norėčiau šokti su Deividu Meškausku ir tikrai laimėsim“, – juokėsi atlikėja. – Deividas su manimi nešoko, bet šoko vienas jo geriausių draugų Justas, o Deividas mums padėjo projekto metu, susipažinome, bendravome, todėl galima sakyti, kad mano vizija dalinai išsipildė“.

Ką K. Radžiukynaitė galvoja apie jos ir partnerio Justo aistringą bučinį tiesioginiame eteryje, ką šmaikščiausio yra iškrėtęs jos mylimas šunelis Bachas ir kaip atrodė atlikėjos vaikystė – sužinosite jau šį sekmadienį 20.45 val. laidoje „Mano pramogos VEIDAI“ tik per DELFI TV.

GALERIJA

  • Šokių projektą laimėjusi K. Radžiukynaitė-KaYra: mokausi būti laiminga pati su savimi
Laidos kūrėjų nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (2)

milita

labai talentinga Kayra,puiki,taciau reikia kreiptis i medikus jos issekimas tragiskas

pasivadink

...nors ir Madam Pompadur, bet nuo to geriau nesijausi,,,

SUSIJUSIOS NAUJIENOS