Šokių projektas bus filmuojamas net šimtu kamerų | KaunoDiena.lt

ŠOKIŲ PROJEKTAS BUS FILMUOJAMAS NET ŠIMTU KAMERŲ

  • 2

LNK įgyvendins naujos kartos šokių projektą pagal tarptautinį Izraelio kompanijos „Armoza Formats“ formatą. 

Lietuva tapo viena pirmųjų šalių Europoje, įsigijusi „Šokio revoliucijos“ („Dance Revolution“) teises, licenciją kurti šį šou dar nusipirko Prancūzijos ir Ispanijos televizijos. Šiam formatui prognozuojama pasaulinė šlovė po to, kai jį sėkmingai parodė Kanados televizija TVA.

„Į naują rudens sezoną žiūrime kaip į revoliuciją – stengsimės savo žiūrovams rodyti geriausius šou ir taip išlaikyti pirmaujančias pozicijas. Artėjantį sezoną mes dar kartą nusprendėme bendradarbiauti su „Armoza Formats“, šį rudenį mūsų bendra Lietuvos televizinės rinkos revoliucija bus susijusi su šokiu“, – sako LNK programų direktorius Jurgis Jefremovas.

„Armoza Formats“ generalinis direktorius Avi Armoza pridūrė: „Šokio revoliucija“ televizijoje sukuria unikalų meno ir technologijų derinį – žiūrovai gali mėgautis įspūdingais šokio judesiais, tai tikra revoliucija. Džiaugiamės, kad, bendradarbiaudami su LNK, galime pristatyti šias inovatyvias šokio varžybas Lietuvai.“

„Naujas projektas neapsiribos vienu šokių stiliumi ar dalyvavimu tik poromis. Tai – projektas, kuris parodys, kad varžytis gali ir visiškai skirtingi šokių stiliai ir skirtingo amžiaus artistai. Kviečiame visus šokėjus nuo vienuolikos metų dalyvauti ir parodyti savo profesionalumo lygį“,– sako kūrybos namų ELITAZ prodiuseris Gediminas Jaunius.

Pasak jo, projektas pranoks bet kokius televizijos žiūrovų lūkesčius – čia susirinks geriausi šalyje šokių profesionalai, atstovaujantys visus įmanomus šokių stilius. Jau dabar šis projektas pasaulyje vadinamas vienu stipriausių, sugebančiu atskleisti tikrą šokio grožį.

Anot kūrybinės grupės, pirmą kartą šalies televizijos istorijoje projektas kiekvieną šokį leis matyti 360 laipsnių kampu. Projektą filmuos net šimtas televizijos kamerų, dėl šios technologijos svarbiausi dalyvių judesiai galės būti sustabdomi, atsukami, pakartojami ir leis šokį pateikti kaip tikrą meno kūrinį.

„Ši technologija – tai viena svarbiausių projekto dalių, įgavusi „revoliucijos“ vardą. Kiekvieno dalyvio ar dalyvių pasirodymo įspūdingiausias momentas bus stabdomas ir rodomas 360 laipsnių kampu, kad tiek žiūrovai, tiek meistrai, galėtų stebėti pasirodymo judesių tikslumą, profesionalumą ir šokėjų kūnų galimybes. Būtent šis sustabdytas momentas dažnu atveju taps vienu svarbiausių argumentų meistrų sprendime“, – pasakoja G. Jaunius.

Projekte bus trys meistrų kėdes, kurias užims didžiausi šalyje savo srities šokių autoritetai.  Jų vienų sprendimas lems, kas taps viso projekto nugalėtoju. Kas užims meistrų kėdes, prodiuseriai žada atskleisti jau netrukus, o dalyvius jau dabar kviečia pildyti anketą svetainėje www.lnk.lt.

GALERIJA

  • Šokių projektas bus filmuojamas net šimtu kamerų
  • Šokių projektas bus filmuojamas net šimtu kamerų
LNK arch.nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Vemti

... norisi, arba dainuoja, arba šoka. Negi nėra įdomių vakarietiškų laidų, komedijų, mokslinės dokumentikos. Tas pats, per tą patį, jei ne pijokai ekrane--tai rusiška š.... dą rodo, jeigu ne muilas, --tai gyvenimo būdas.... kiek dar žmones bukinsit, su tais,, projektais"?

ach ach

Tik poroj saliu vyks tas a'la projektas, o jau pucia burbula, lyg butu pasaulio bamba; isvis ar nenusibodo rodyti tuos pacius projektus ir ta pati apie ta pati?

SUSIJUSIOS NAUJIENOS