Stano apie rašomą knygą vaikams: kad jie pasiskaitytų, jei manęs nebus | KaunoDiena.lt

STANO APIE RAŠOMĄ KNYGĄ VAIKAMS: KAD JIE PASISKAITYTŲ, JEI MANĘS NEBUS

  • 1

Lietuvoje kasdien apie 50 žmonių išgirsta diagnozę – vėžys. Šiuo metu mūsų valstybėje apie 80 tūkst. žmonių serga onkologinėmis ligomis.

Pokalbių laidos „Valanda su Rūta“, rodomos šiandien, 20 val., per LNK, studijoje dalyvaus ne vienas sergantis šia liga, o medikė atskleis, kas sukelia vėžį, kodėl daugėja ligos atvejų, ir ko vengti, kad nesusirgtume? Pasirodo, svarbu net miegas!

„Kalbant apie kolegas politikus, tikrai sulaukiau palaikymo, ir net iš tokių politinių oponentų, iš kurių atrodė gyvenime palaikymo nesulauksi. O kai kurie žmonės, kaip aš sakau – ketvirto rato politikai, net politikieriai, kurie pabandė sakyti, kad premjerui vos ne iš viso reikia biuletenį paimti, nes jam vos ne psichika pakrikusi, tai ir tokių sulaukiau, bet tai detalės... Jeigu pats matysiu, kad negaliu atlikti pareigų, sprendimas aiškus...“ – teigs premjeras Saulius Skvernelis.

Dainininkas Stanislovas Stavickis-Stano atviraus, kad netrukus pasirodysiančią knygą „Kodėl aš?“ apie tai, kaip išgirdo vėžio diagnozę, pradėjo rašyti vaikams. „Kad jie pasiskaitytų, jei manęs nebus, koks buvo jų tėtis...“ – pasakos Stano.

Tuo tarpu garsus iliuzionistas atskleis, kad apie prostatos vėžio diagnozę, kurią išgirdo prieš kelerius metus, viešai kalbėti ryžosi siekdamas savo pavyzdžiu parodyti kitiems sergantiesiems, kad gyvenimas diagnoze nesibaigia. „Mano brolis, išgirdęs tokią pačią diagnozę, nusprendė pasitraukti iš gyvenimo...“ – pasakos A. Stonys.

„Nieko nėra brangiau už nemokamą gydymą Lietuvoje“, – įsitikinusi kita laidos dalyvė, savipagalbos grupės „Vėžys ne sloga“ įkūrėja, rinkodaros specialistė Vaiva Mickuvienė. Moteris atvira – vaistams ir visoms reikmėms per metus, susirgusi krūties vėžiu, ji jau išleido 17 tūkst. eurų.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

?

Ka jis mazo chizuojas??

SUSIJUSIOS NAUJIENOS