Stano: man sako, kad geriau dainuočiau, o ne politikuočiau | KaunoDiena.lt

STANO: MAN SAKO, KAD GERIAU DAINUOČIAU, O NE POLITIKUOČIAU

  • 5

„Kai pasakau savo nuomonę apie vieną ar kitą pasaulio aktualiją, sulaukiu priekaištų, kad geriau dainuočiau, o ne politikuočiau. Kai pristatau naują dainą, sulaukiu priekaištų, kad geriau eičiau dirbti, o ne dainuočiau. Kai pasidalinu vaizdais iš labiau įprastų darbo vietų, pavyzdžiui, lygindamas savo sklypo žemę, tvarkydamas automobilio variklį ar panašiai, sulaukiu priekaištų, kad geriau eičiau dainuoti. Taigi, ratas užsidaro ir einu dainuoti“,  – juokiasi Stanislavas Stavickis-Stano, pristatydamas savo naujausią dainą „Vėjai Keturi“.

Dainininkas teigia, kad karo Ukrainoje kontekste visos dainos ir visi tekstai pradeda skambėti kitaip.

„Būna taip, kad vykstant reikšmingiems ir skaudiems įvykiams, staiga bet kokie žodžiai iš jau senai žinomų dainų, suskamba kitaip. Taip ir su šia daina. Parašiau ją prieš kelis mėnesius galvodamas apie savo gyvenimo situaciją. Dainoje skamba žodžiai „Ši nuostabi diena, ši vasara auksinė, galbūt yra pirma ir paskutinė“. Tai yra mano gyvenimo moto pastaraisiais metais. Aš stengiuosi branginti kiekvieną akimirką. Dabar gyvename laikais, kada niekas negalime būti tikri dėl rytojaus. Kas tada belieka? Belieka gyventi šiandiena. Tai labai svarbu“, – sako atlikėjas ir priduria, kad naujausia daina yra pirmasis singlas iš greitai pasirodysiančio albumo.

 

 

GALERIJA

  • Stano: man sako, kad geriau dainuočiau, o ne politikuočiau
R. Adžgausko nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Taigis

Tai kad tu nei dainavime, nei politikoje.

Sustok nekenkęs

Negarbinga spręsti apie tai, ko neišmanai, kam tirti neskyrei savo gyvenimo, bet girdėjai, kad dabar ,,pažangiame pasaulyje taip dar"o (kalba, taip madinga). Taip, prikalbi to visko gero norėdamas, norėdamas pažangus būti. Tačiau praeina keli dešimtmečiai, ir jau skradžiai žemės norisi prasmegti dėl to, ko blogo esi žmonėms pridaręs per jaunystės neišmanymą, norą būti reikšmingam, ,,pažangiam". Svarbiausia - kad neišgrauši to iš savo biografijos, nekompensuosi kažkam padarytų žaizdų, padarytos neteisybės.

Onute

Dar vienas mesijas atsirado Lietuvoje sedek WC ir neskleisk savo kvailu ereziju
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS