A. Stašaitytė atskleidė skandalingojo „Facebook“ įrašo apie buvusį vyrą priežastis | KaunoDiena.lt

A. STAŠAITYTĖ ATSKLEIDĖ SKANDALINGOJO „FACEBOOK“ ĮRAŠO APIE BUVUSĮ VYRĄ PRIEŽASTIS

  • 23

Apžvelgiant garsiausiai nuskambėjusius praeinančių 2023-ųjų pramogų pasaulio skandalus, sunku nepaminėti vasarį socialiniame tinke „Facebook“ nutikusio incidento.

Žurnalistė Asta Stašaišytė viešame laiške, kaip pati rašė, „ir spaudai, ir portalams“ atskleidė asmenines savo buvusio vyro Giedriaus Masalskio paslaptis. Po kelių dienų moteris už savo žodžius atsiprašė. Apie tai, kas nutiko vasario pradžioje ir kas paskatino jos veiksmus, Asta Stašaitytė atvirai papasakojo laidoje „Bučiuoju. Rūta“.

Ilgai A. Stašaitytę pažįstanti laidos vedėja Rūta Mikelkevičiūtė neslėpė – tuomet pamačiusi įrašą stipriai nustebo. Viešame gyvenime Asta visada buvo santūri ir asmeninių šeimos paslapčių nepasakodavo. Panašiai reagavo dažnas. Nors viena gražiausių ir tvirčiausių Lietuvos pramogų pasaulio porų išsiskyrė, iš šono viskas atrodė daroma darniai ir su didele pagarba vienas kitam.

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše:

 

 

Vasario pradžioje Asta „Facebook“ įraše minėjo, kad jos ilgametis vyras – biseksualus, bankrutavęs, turintis skolų. Moteris kreipėsi ir į naują G. Masalskio draugę, prašė bendrų jos ir vyro vaikų „nenuodyti skiepais ir antibiotikais“, svarstė, kodėl vienas iš poros sūnų vengia bendrauti su tėvu.

„Tu labai gražiai įvardini tai kaip atvirą laišką. Tai bjaurus postas!“ – „Bučiuoju. Rūta“ vedėjai pripažino A. Stašaitytė.

Mąstydama, kodėl jį parašė, moteris sakė, kad emocijos sprogo dėl susikaupusių jausmų. Žiūrovams Asta pasakojo, kad vykstant jos ir G. Masalskio skyryboms, ji prašė sutuoktinio nedalinti interviu ir viešai nekalbėti apie yrančią šeimą.

„Aš tiek jo prašiau, po to – maldavau“, – sakė Asta ir pridūrė, kad vyrui nesiliovus, pagrasino jam pati paviešinti informaciją apie nesusisekusį verslą ir bankrotą.

Žurnalistė tikėjo, kad visos emocijos jos viduje buvo nurimusios. Dabar Asta pripažįsta klydusi.

„Pasirodo, kad šitiek metų man visa tai kaupėsi. Maniau kad aš atleidusi, paleidusi, maldoje, dėkingume... O pasirodo aš – bjaurybė, pikta, su nuoskaudom, kurios ėmė ir sprogo“, – apie išgyvenimus pasakojo žinoma moteris.

Supratusi, ką padarė, Asta sakė ieškojusi pagalbos. Ji neslėpė, kad nemažai žmonių teiravosi, ar niekas neįsilaužė į jos „Facebook“ paskyrą – negalėjo patikėti, kad įrašo autorė yra pati A. Stašaitytė.

Puoliau atsiprašyti sūnų, anytos už tą laišką, už pyktį ir viešą žodį. Pati turiu du sūnus ir įsivaizduoju, kaip skauda skaityti tokius dalykus apie savo vaiką.

„Kaip ir daugelis žmonių, kai yra vidinėje didelėje bėdoje, tamsoje, o aš – pyktyje ir nusivylime, pamiršau, kad pažįstų tiek daug nuostabių dvasininkų ir kad jie man būtini. Kiekvieną dieną – malda, mišios, pokalbiai“, – pasakojo Asta.

Pašnekovė atskleidė, kad ypatingai jai padėjo pats su ja susisiekęs kunigas. Moteris sakė, kad dvasininkas pasiteiravo, ar Astai viskas gerai – tada ši suprato, kad ją reikia gelbėti, vidinės žaizdos lindo į viršų ir skaudino brangiausius žmones.

„Puoliau atsiprašyti sūnų, anytos už tą laišką, už pyktį ir viešą žodį. Pati turiu du sūnus ir įsivaizduoju, kaip skauda skaityti tokius dalykus apie savo vaiką“, – atviravo A. Stašaitytė.

Anot jos, sunku buvo suvokti ir tai, kad atsiprašymą Asta buvo skolinga ir sau pačiai. Moteris nuvažiavo pasikalbėti su dvasininku. Ilgame pašnekesyje ji sakė išgirdusi jai ypatingai padėjusią mintį.

„Kunigas man sakė: nėra šventojo be praeities, nėra nuodėmingojo be ateities“, – apie lipimą iš emocinės duobės pasakojo A. Stašaitytė.

Rašyti komentarą
Komentarai (23)

Laima

Jau Asta taip įgriso su melavimu ,jau atsivertė į tikėjima ,tai baisus melas , vaidmainystė palikit ja ramybėje ,gal atsipeikės

Neli

Ko lendi į eterį paskui sėdi kaip kelnes prisišikusi ir pačiai gėda ir sūnums.

Kam

Tie pastovūs lindimai į eterį. Kaip mažvaikiai gyvenate iliuzijose. Dar labiau kvailai viskas atrodo
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS