Suodaičių drama: ar tarp sutuoktinių gali būti užkastas karo kirvis? | KaunoDiena.lt

SUODAIČIŲ DRAMA: AR TARP SUTUOKTINIŲ GALI BŪTI UŽKASTAS KARO KIRVIS?

  • 51

Nepaisant to, kad Lauryno ir Viktorijos Suodaičių drama prasidėjo balandžio mėnesį, kol kas nė vienas neprisipažįsta žengęs konkretų žingsnį link oficialaus skyrybų proceso pradžios. Todėl stebintiems šios šeimos konfliktą, kartais kyla klausimas: galbūt savo santykių problemas išviešinę sutuoktiniai dar susibėgs? Lyg tyčia, Suodaičiai socialiniuose tinkluose kiekvienas savo asmeninėje paskyroje neseniai nusprendė atsakyti į sekėjų klausimus. V. Siegel-Suodaitė instagrame pateikė savo atsakymą į klausimą apie skyrybas, o jos sutuoktinis Laurynas patikslino situaciją dėl skyrybų dokumentų.

Viktorija pasidžiaugėsi gerėjančia savijauta ir psichologine būsena. Ji neslėpė, kad labiausiai jai jėgas padeda atstatyti didelis sporto krūvis. 

Taip pat moteris atsakė, ar ketina skirtis su Laurynu.

„Galiu pasakyti tik viena – tai tikrai nėra pertrauka. Nėra taip, kad mes tiesiog nusprendėme pailsėti vienas nuo kito. Faktas, kad skyrybos bus, tik tam reikia pasiruošti – jos neįvyksta per vieną ar dvi dienas. Kartais būna du, tris ar keturis metus, kartais greičiau, bet, kad jos bus, tai, taip. Bent jau aš esu tiksliai apsisprendusi, kad skyrybos, deja, bet bus“, – instagrame kalbėjo V. Siegel.

„Ar yra šansų išsaugoti šeimą?“ – žinomos moters instagrame klausė žmonės.

„Po viso to, kas buvo padaryta, išsakyta, kai sužinojau, ką vyras apie mane galvoja, nebematau prasmės saugoti tos šeimos. Galų gale ir vaikams yra geriau, kai tėvai laimingi, o tos laimės, ypatingai pastaraisiais mėnesiais, kai buvome kartu, nelabai buvo mūsų santykiuose. Negerai, kai vaikai ašaras mato, tad kartais geriau būti atskirai. Kartais šeimą reikia bandyti išsaugoti, kai ji darni, graži, o ne tokia, kokia liko pas mus. Bandėme ją išsaugoti ne vieną kartą, bet nepavyko mums“, – atviravo verslininkė.

Instagramo nuotr. 

Į sekėjų klausimus socialiniuose tinkluose atsakinėjo ir Laurynas. Žmonės jo teiravosi apie bendravimą su Viktorija

„Jokio ryšio. Bendrauja tarpusavy tik advokatai. Aš kontakto neinicijuoju, kad vėliau nebūtų pokalbio turinys išvartytas savaip. Šiaip nelabai apie ką turime kalbėti, manau“, – rašė Laurynas.

L. Suodaitis prisipažino, kad dar nepadavė skyrybų dokumentų: „Šitas veiksmas, manau, bus pats paskutinis ir užtruks ilgiausiai.“

Rašyti komentarą
Komentarai (51)

Londonietis

Du durniu durniai!Sika vienas ant kito,kad tik pasidarytu sau reklama!!!

Zosė

nu baigia užknisti juodai šitų skyrybų viešinimas, ar dar kas skaito? Ar jau visai redakcija neturi apie ką įdomesnio parašyti?

Laurynai

SU GIMTADIENIU !!!!!
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS