Supermanekenei T. Banks surogatinė motina pagimdė sūnų | KaunoDiena.lt

SUPERMANEKENEI T. BANKS SUROGATINĖ MOTINA PAGIMDĖ SŪNŲ

  • 0

Supermanekenė ir televizijos žvaigždė Tyra Banks (Taira Banks) tapo mama, o sūnų jai pagimdė surogatinė motina.

Laidos „Topmodeliai“ (America's Next Top Model) vedėja trečiadienį nustebino gerbėjus paskelbusi, kad ji kartu su savo partneriu fotografu Eriku Asla, su kuriuo draugauja dvejus metus, tapo „išdidžiais mažojo Yorko Bankso Aslos (Jorko Banko Aslos) tėvais“.

„Trykštame džiaugsmu dėl savo mažylio, – rašoma T.Banks pranešime. – Kelionė čionai nebuvo lengvas procesas... tačiau man ir jo tėvui Erikui pagaliau nušvito graži šviesa tunelio gale.“

„Žvelgdama į nuostabias savo sūnaus akis galvoju apie visus žmones, kuriems nesiseka pastoti ar išnešioti vaikelį, ir kasdien toliau už juos meldžiuosi. Mano viltys ir svajonės kupinos geriausių palinkėjimų, kad jie pajustų tai, ką mano mažasis lobis – Yorkas Banksas Asla – jaučia mano rankose“, – rašė ji.

Pernai T.Banks atskleidė, kad jai ir E.Aslai nepavyko pradėti kūdikio natūraliu būdu, todėl jiems teko pasinaudoti dirbtinio apvaisinimo procedūra.

42 metų T.Banks džiugia naujiena taip pat pasidalijo savo „Instagram“ paskyroje, kur paskelbė vaikelio kepuraitės nuotrauką.

„Geriausia dovana, dėl kurios taip uoliai stengėmės ir meldėmės, pagaliau čia. Jo piršteliai ir didelės akys – kaip mano, o burna ir smakras – kaip tėvelio Eriko“, – rašė ji.

„Dėkojame moteriai angelui, kuri mums išnešiojo mūsų stebuklą, ir meldžiamės už kiekvieną, kuris susiduria su sunkumais kelyje į šį džiaugsmingą įvykį. Yorkai Banksai Asla, sveikas atvykęs į pasaulį“, – pridūrė T.Banks.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS