Susituokė A. Kriščiūnas ir J. Baltrukonytė: nuotaką prieš vestuves apkirpo vyras | KaunoDiena.lt

SUSITUOKĖ A. KRIŠČIŪNAS IR J. BALTRUKONYTĖ: NUOTAKĄ PRIEŠ VESTUVES APKIRPO VYRAS

  • 9

Vilniuje penktadienio rytą žiedus sumainė fotografas, menininkas Algis Kriščiūnas ir žurnalistė, rašytoja Jurga Baltrukonytė. Poros pasveikinti susirinko gausus būrys bičiulių.

Vestuves žinoma pora iškėlė Bernardinų sode. Tarp susirinkusiųjų buvo nemažai žinomų veidų – Orijus Gasanovas, Audrė Kudabienė, Rimvydas Širvinskas, Arnoldas Lukošius ir kiti.

Apie itin greitai suorganizuotas vestuves J. Baltrukonytė pranešė savo „Facebook“ paskyroje.

„Vyrai, moterys, vestuvės ir klaidos. Na va. Aš pasidaviau. Pagaliau bus mūsų vestuvės!!!!! Šį penktadienį! (šiandien) Galvojimui apie vestuves skyriau dvi savaites. Jei atvirai – vieną. Gal kažkas nepavyks, bet o kas? Kils žemės drebėjimas, uraganas, kas gali nutikti baisaus? Nieko. Nepatiks suknelė (jos dar nėra) ar vynas? Tingiu apie tai net galvoti (šį postą rašau, kai jaunavedys ramiai miega, seniai nusipirkęs kelnes, marškinius ir myžalo spalvos sportbačius). O aš? Man neramu širdyje, šiaip man neramu visada, net jei ryt nebūtų vestuvių“, – sekėjams rašė žurnalistė.

 

 

Nuotaka prisipažino, kad vestuvių išvakarėse vis dar neturėjo suknelės.

„Tai va, primenu – ryt Vilniuje, anksti ryte įvyks beprotiškiausios pasaulyje Jurgos ir Algio vestuvės, siekiančios Gineso rekordo kaip greičiausiai suorganizuota šventė pasaulyje. Ir likus 10 valandų iki ceremonijos nuotakos suknelė vis dar siuvama… „MK drama queen“ kuo greičiau vežkite suknią!!!! Bet nuotakai dzin. Ji turi švarius baltus šortus (dėl visa ko) ir visai nepanikuoja“, – priešvestuvinėmis nuotaikomis dalinosi žinoma moteris.

Susituokė Jurga Baltrukonytė ir Algis Kriščiūnas

I. Gelūno / BNS nuotr.

Moteris pabrėžė draugų svarbą jos gyvenime.

„Dėkoju likimui, kad mano draugai visada ateina pas mane – kai juodos, baltos ar rožinės dienos. Ir kad jiems bus dzin, kad mane prieš vestuves kirpo Algis, nes nespėjau į kirpyklą“, – šmaikštavo ji.

Veikli pora kartu jau penkiolika metų, o suvedė juos darbas, mat abu dirbo prie žurnalo „Panelė“.

Rašyti komentarą
Komentarai (9)

Siaubas -

vestuvėse per karščius su sportbačiais-kedais, džinsais... O gal toks aprangos kodas buvo?

n

Grazi porele,nezinojau,kad jie nevede...Sekmes,patinka,kad nesureiksmina vestuviu,tiksliau isvaizdos...

Nuvaryta

Visu
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS