Sužadėtinės palikto „2 Barų“ dalyvio Juozo nepaguodžia net kiti barmenai | KaunoDiena.lt

SUŽADĖTINĖS PALIKTO „2 BARŲ“ DALYVIO JUOZO NEPAGUODŽIA NET KITI BARMENAI

  • 1

Sekmadienį TV3 realybės šou „2 Barai“ žiūrovus nustebino liūdna žinia – praėjusią savaitę savo mylimajai Darijai pasipiršęs Juozas išgirdo itin skaudžias naujienas. Sutikusi už jo tekėti mergina persigalvojo ir nutraukė sužadėtuves. Vaikiną tiesioginiame išlikimo kovos eteryje ji apkaltino neištikimybe, o dėl tokio įvykio Juozas palūžo ir naktį liejo ašaras.

Ne kartą sakęs, kad savo merginą Dariją myli iš visos širdies, Juozas jai pasipiršti nusprendė paskatintas laidos vedėjo Justino Jankevičiaus. Tačiau išgirdęs teigiamą atsakymą barmenas nesitikėjo, kad viskas gali pakrypti visai kita linkme. Tiesioginio eterio metu Darija nutraukė sužadėtuves.

„Galėjau tikrai daugiau ją vertinti, daugiau rodyti, kaip aš ją myliu ir daugiau skirti dėmesio. Tikrai gailėsiuos, kad praradau tokį žmogų“, – liūdnai kalbėjo Juozas, kuris net buvo pasiryžęs dėl vestuvių atsisakyti pagrindinio šou prizo – žvaigždės sutarties su TV3 televizija.

Šį antradienio vakarą „2 Barų“ žiūrovai išvys sugniuždyto Juozo išpažintį. Grįžęs po tiesioginės transliacijos Juozas bandė išlikti ramus, tačiau vėliau pratrūko ir ėmė raudoti balsu. „Man viduje viskas griūva, dūžta. Jei galėčiau išsilieti, tai turbūt visi šitie namai būtų padegti ir vis dar nebūčiau išsiliejęs“, – „2 Barų“ dienoraštyje pasakos Juozas.

Matydami barmeno sielvartą, jį bandė guosti ir kiti projekto dalyviai. Tačiau jų pastangos – bergždžios. Šiandienos „2 Barai“ dienoraštyje žiūrovai išvys Juozo reakciją į Darijos sprendimą ir vaikino ašaras dėl nepavykusios meilės.

Kaip jaučiasi sužadėtinės paliktas Juozas? Kaip jį paguosti bandė kiti projekto dalyviai? Ar visos barmeno viltys susigrąžinti mylimąją – prarastos?

„2 Barai“ – pirmadieniais–ketvirtadieniais 21 val. ir sekmadieniais 19.30 val. per TV3.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

kva

ko noret dabar viso tos mergos mižnes

SUSIJUSIOS NAUJIENOS