T. Ališauskas – apie šeimą, gražių santykių paslaptį ir savikritiką | KaunoDiena.lt

T. ALIŠAUSKAS – APIE ŠEIMĄ, GRAŽIŲ SANTYKIŲ PASLAPTĮ IR SAVIKRITIKĄ

  • 0

Televizijos laidų vedėjas Tomas Ališauskas, kuris žiniasklaidai retai atveria savo širdį, prisipažįsta: esu be galo savikritiškas. Ir nors eteryje dirba jau begalę metų, Tomas sako vis dar nerimaująs dėl įvairiausių smulkmenų.

„Jaudinuosi, ar tinkamai atrodysiu, kai tu mane nufilmuosi, ar užteks apšvietimo šitoje patalpoje, ar gražiai čia viskas atrodys, kai bus per TV parodyta, ar aš kalbėsiu pakankamai sklandžiai. Ar klausimų atsakymų žaidimas bus labai nepatrauklus ar tik nelabai nepatrauklus. Dėl visko“, – šypsosi T. Ališauskas, daugiametis LNK televizijos laidos KK2 vedėjas.

Šį antradienio vakarą, 20 val., LNK laidoje „Bus visko“ Tomas prisimins savo karjeros pradžią, kuomet jis dirbo radijo stoties M–1 eteryje ir su bičiuliu Mariumi Bereniu mėgo itin aštrius pasisakymus, todėl apie save buvo sukūrę tokį skandalingą įvaizdį, jog turėjo ir reikalų su policija, ir girdėjo įvairiausių gandų.

„Iš pradžių būdavo keista ir savotiškai linksma sulaukti atsako iš klausytojų, kurie būdavo šventai įsitikinę, kad mes nieko neveikiam, o sėdim pasidėję krūvas alkoholio ant radijo pulto ir dar kartkartėmis įsijungiam mikrofoną bei pakalbam ką nors. Kai supratom, kad to pakeisti negalime, nusprendėm tiesiog pritarti. „Jūs ten visiškai girti.“ Taip, taip – sakydavom. Tai aišku! Ar gali žmogus blaivas tokias nesąmones šnekėti? Aišku, kad ne“, – juokiasi Tomas. 

Tomas atvirai papasakos ir apie jausmą, kuomet būdamas itin populiaraus televizijos projekto KK2 veidas, kartais turi įkąsti ir tikrame gyvenime pažįstamam bičiuliui.

„Buvo įdomių istorijų, kai tekdavo sakyti tam tikrą tekstą apie žmones, kuriuos aš pažįstu, ir tai nebūdavo labai geras tekstas. Gali juoktis piktai, gali juoktis nejuokingai, gali juoktis priverstiniu juoku. Su juoku gali perduoti žinutę tam žmogui, ir jis supras, kaip aš jaučiuosi jį sakydamas. Tai tie žmonės, kurie supranta, ką aš darau, žino, jog aš nesu vienintelis teksto autorius. O tiems, kuriems atrodo, kad aš gyvenu su mergina, su kuria vedu laidą, aš jau niekuo nebegaliu padėt“. 

Laidoje Tomas papasakos ir apie savo šeimą. Vyras turi tris vaikus, kartu su žmona Milda gyvena jau 25–erius metus. Kalbėdamas apie santuoką, vyras sako, kad raktas į gražius santykius yra paprasčiausia draugystė.

„Žmonės, mėgindami gyventi kartu, turi kurti šeimą.  Arba jie arba sugeba išlikti draugiški vienas kitam, arba ne. Jokia žmona nebus su jokiu vyru, jei jiems nebus gerai kartu. Ir nesvarbu, kokios žiežirbos iš po jų sklinda ar rūksta dūmai. Žmonių dueto niekas nesuklijuos dirbtinai. Jei jiems kartu nebus gerai, jie apsisuks ir išsivaikščios”, – sako Tomas.  

Kodėl darbas prieš kameras yra naudingas ir tikrame gyvenime? Kaip Tomas namuose sprendžia vaikų problemas? Ir už ką labiausiai yra dėkingas savo žmonai Mildai? Tomas Ališauskas – jau šį antradienio vakarą, 20 val., per LNK, laidoje „Bus visko“.

GALERIJA

  • T. Ališauskas – apie šeimą, gražių santykių paslaptį ir savikritiką
  • T. Ališauskas – apie šeimą, gražių santykių paslaptį ir savikritiką
  • T. Ališauskas – apie šeimą, gražių santykių paslaptį ir savikritiką
  • T. Ališauskas – apie šeimą, gražių santykių paslaptį ir savikritiką
LNK arch.nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS