T. Cruise'as išsiskyrė su mylimąja ruse E. Khairova po to, kai susipažino su jos vaikais | KaunoDiena.lt

T. CRUISE'AS IŠSISKYRĖ SU MYLIMĄJA RUSE E. KHAIROVA PO TO, KAI SUSIPAŽINO SU JOS VAIKAIS

61 metų amerikiečių aktorius Tomas Cruise'as išsiskyrė su savo drauge – 36 metų ruse Elsina Khairova praėjus kelioms dienoms po to, kai buvo supažindintas  su jos vaikais. Apie tai rašo „The Sun“.

Žinoma, kad aktorius ir rusė, buvusi rusų oligarcho Dmitrijaus Cvetkovo žmona, susipažino 2023 m. gruodį per vakarėlį Jungtinėje Karalystėje.

Tačiau neseniai paaiškėjo, kad pora išsiskyrė praėjus vos kelioms dienoms po to, kai T. Cruise'as susipažino su jos vaikais.

Pranešama, kad Holivudo aktoriaus jausmai atvėso, tačiau jis norėjo likti draugais su E. Khairova, nes abu gyvena tame pačiame name Londone.

 elsina_k instagramo paskyros nuotr.

„Baigti santykius bloguoju nėra protinga, jei po to tektų susitikti tame pačiame lifte“, – tikino informatorius.

Leidinio šaltinis pridūrė, kad tarp buvusių įsimylėjėlių, kurie niekada oficialiai nesirodė viešumoje kartu, neliko jokių priešiškų jausmų.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elsina Khayrova (@elsina_k)

Rusijos Dūmos deputato, artimo V. Putino bendražygio,  Rinato Khairovo dukra Elsina anksčiau buvo ištekėjusi už 43 metų rusų oligarcho, prekiaujančio deimantais, Dimitrijaus Cvetkovo, kuris teigė, kad jų trejus metus trukęs skyrybų procesas jam kainavo stulbinančią 150 mln. svarų sterlingų sumą. Pora, santuokoje nugyvenusi vienuolika metų, oficialiai išsiskyrė 2022-aisiais. Šioje santuokoje gimė du vaikai: dukra ir sūnus. 

Rašyti komentarą
Komentarai (10)

Sendamas

Tomukas darosi panašus į aktorių D. Hofmaną.

Patvoriniam proletariatui

Pasalpiniai valstieciai, eikite gyvuliu serti ;))))))

ALGIRDAS.

Konservų GEBELSAI , kodėl nutilot apie baltarusios DIDVYRĮ , dėl kurio buvo nutupdytas lėktuvas , Lietuva nutraukė trašų vežimą , o jis po to persikvalifikavo į BATKOS KOMANDĄ , KO TYLIT, GEBELSAI, dabar per Cichanouskaja ir jos pažintis su Šimonyte ir Čmilyte į Lietuvą bus prileista tūkstančiai BATKOS IR PUTKOS ŠNIPŲ
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS