T. Juodsnukis prabilo apie santykius su Igle: mes vienas kitą labai kritikuojame | KaunoDiena.lt

T. JUODSNUKIS PRABILO APIE SANTYKIUS SU IGLE: MES VIENAS KITĄ LABAI KRITIKUOJAME

  • 2

Dainininkas Tadas Juodsnukis su mylimąja Igle Bernotaityte pora yra ne tik gyvenime, bet ir scenoje. Nors dėl pasaulinės pandemijos T. Juodsnukio, kaip ir daugybės scenos žmonių, karjera buvo kiek sustojusi, tačiau karantinas jam netgi išėjo į naudą. Jo metu jis sukūrė ne vieną dešimtį naujų dainų, o jų didžiausia gerbėja bei kritike tapo jo mylimoji Iglė.

Jau šį šeštadienį kulinarinės laidos „Virtuvės istorijos“ studijoje vedėja Ilona Juciūtė kalbins žiūrovams puikiai pažįstamą dainininką, aktorių, televizijos projektų dalyvį T. Juodsnukį.

Neseniai iš atostogų Ispanijoje grįžęs atlikėjas laidoje džiaugsis ten romantiškai su mylimąja Igle praleistu laiku. 

Tadas žiūrovams atskleis ir tai, kokias atostogas jiedu su Igle renkasi dažniausiai. „Jei Lietuvoje būna daug darbų, tuomet per atostogas mes tik gulime pliaže, valgome penkis kartus per dieną ir vėl gulime pliaže. O šiaip, kai būname laisvesni, tai kopiame ir į kalnus, ir į ugnikalnius, ir visur kitur. Bet šį kartą rinkomės visišką ramybę, meilę, jausmus ir romantiką. Tiesiog fantastiškos atostogos“, – pasakos jis.

Keliaujant Tadui ir Iglei itin patinka naują kraštą pažinti per jo kulinariją. Pasirodo, žinoma pora yra itin drąsūs keisčiausių patiekalų ragautojai. „Vienas įdomesnių ragautų dalykų – aligatorius. Jo mėsa tokia tąsi, keista. Sakyčiau, kaip vištiena sumiksuota su aviena“, – pasakos Tadas.

Dainininkas pasakos, kad gyvenime vadovaujasi taisykle, jog reikia viską išmėginti, todėl nebijo jokių iššūkių nei kulinarijoje, nei gyvenime. Tiesa, pats virtuvėje Tadas sukiojasi gan retai: „Iš tikrųjų, esu didelis tinginys. Aš taip tingiu ką nors pjaustyti... Turiu vieną firminį patiekalą – troškinį, tad jį gaminu tikrai skaniai, bet retai.“

T. Juodsnukis užsimins, jog yra romantiškas bei dievina lepinti savo mylimąją Iglę kava į lovą ar gėlėmis. Neverta stebėtis, kad jau ne vienerius metus kartu praleidusių Iglės ir Tado ryšys – itin stiprus. Kaip teigs dainininkas, didžiausias jo įkvėpimas ir kritikė būtent ir yra jo mergina. „Mes vienas kitą labai kritikuojame, bet tai mums padeda eiti į priekį“, – laidoje sakys jis.

Tadas džiaugsis, kad jo kūryboje pastaruoju metu atėjo naujovės. Naujai sukurtos muzikanto dainos – kaip niekad linksmos, šviesios ir užvedančios.

„Jau išleidome dvi dainas ir išleisime dar. Aš labai laukiu vasaros, nes sukūriau daug vasariškų dainų. Neslėpsiu – šiek tiek pakeičiau savo profilį. Anksčiau daugiau dainavau miuzikluose, labiau vertinau visus rimtus dalykus. Bet pamaniau, kad po šios situacijos Lietuvoje, žmonėms reikia daugiau linksmybių, šypsenų ir pozityvo. Stengiuosi kurti tokią muziką, kad visiems būtų linksma ir niekas apie nieką negalvotų“, – degančiomis akimis apie savo naujus muzikinius kūrinius ir būsimas premjeras laidoje pasakos atlikėjas.

Kulinarinė laida „Virtuvės istorijos“ – šeštadieniais, 10 val. per TV3!

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Gerai kad

Ne juodsiknis.su tokia pavarde tikrai zvaigzde tapsi

Anonimas

Tai kad jo snukis ne juodas

SUSIJUSIOS NAUJIENOS