Už skandalingąją frazę D. Teišerskytei įteiktas unikalus apdovanojimas | KaunoDiena.lt

UŽ SKANDALINGĄJĄ FRAZĘ D. TEIŠERSKYTEI ĮTEIKTAS UNIKALUS APDOVANOJIMAS

  • 4

Neseniai liberalų frakcijos narės Dalios Teišerskytės pavardė sumirgėjo kone visose šalies žiniasklaidos priemonėse. Politikė pareiškė, kad lėktuve jai „teko sėdėti tarp negro ir klozeto, ir abu jie kvepėjo vienodai“. Skandalą sukėlusi garsiai ištarta žinomos moters frazė nepraslydo ir pro TV3 laidos „Svogūnų Lietuva“ kūrėjų akis. Šį, trečiadienio, vakarą 20.00 val. televizijos žiūrovai dar kartą išgirs, ką apie situaciją mano pati Seimo narė.

„Aš dar kartą kuo nuoširdžiausiai atsiprašau visų, kuriems tai pasirodė nemalonu“, – laidos reportaže apgailestaus, kadaise save Nacionaline vertybe pavadinusi D. Teišerskytė.

„Aš netgi išsitraukiau paaiškinimą, aukščiausiojo teismo ar konstitucinio, nežinau, kad šitas žodis nėra įžeidžiantis. Jis nėra nei keiksmažodis, nei kažkoks į žmogų nukreiptas ginklas“, – reportaže teisinsis liberalė.

Galima liberalų frakcijos kandidatė į kultūros ministres už tokį pasisakymą buvo pasmerkta visuomenės, apkaltinta rasizmu. Pramoginės laidos kūrėjai šį vakarą Seimo narę apdovanos ne auksiniu, o „Juoduoju svogūnu“. Pasak jų, tokio skandalingo apdovanojimo dar nebuvo sulaukęs nė vienas laidos svečias.

Nors pati politikė laidos studijoje nepasirodys, apdovanojimą atsiims jos antrininkė, kaip du vandens lašai panaši į D. Teišerskytę.

Šį vakarą pramoginėje laidoje „Svogūnų Lietuva“ – ne tik D. Teišerskytės apdovanojimas, bet ir nuoširdus Lietuvos mafijos tėvu tituluojamo, TV3 realybės šou „Tėtis namuose“ dalyvaujančio Vido Antonovo interviu. Žinomas vyras papasakos ne tik apie savo, vyriausio daugiavaikio tėvo šalyje, dalią, bet ir atskleis jaunystės receptą.

O štai laidos vedėjas Arūnas Valinskas mėgins dainininko Egidijaus Dragūno sūnui surasti auklę. Viena iš kandidačių į geriausios pasaulyje auklės vietą apsilankys ir laidos studijoje.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Fui...

Ir vėl Teišerskytė. Kultūros žmonės tyrbūt emigruotų , jei liberalai sugalvotų ... nacionaline vertybe save pasivadinusią siūlyti kultūros ministre . Ir dar.kaip greitai žmogus u-miršta savo praeitį.

.

''Galima liberalų frakcijos kandidatė į kultūros ministres už tokį pasisakymą buvo pasmerkta visuomenės, apkaltinta rasizmu.'' Ar tikrai? Skaitykite daugiau: http://kauno.diena.lt/naujienos/laisvalaikis-ir-kultura/zvaigzdes-ir-pramogos/uz-skandalingaja-fraze-d-teiserskytei-iteiktas-unikalus-apdovanojimas-720536#ixzz3sNBzaldB

tiems svogūnams

baikit vaizduoti sergančius tolerancijos liga, paminant savo pačių įsitikinimus, bandant įsiteikti kažkokiems žmogaus teisių rėkautojams. Jei negras dvokė, elgėsi chamiškai, tai reikėjo jam užvožti ir nėra ko Teišerskytei aiškintis prieš visą "tolerantišką" ir išverstaskūrių visuomenę. atsirado mat šventesni už popiežių, negro pavadinti negru negalima, daugiau, nei juokinga. O kaip pavadinti indėną? Australijos čiabuvius?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS