V. Bareikis pristato naują dainą, kurioje dalį savęs surado ir D. Belickaitė | KaunoDiena.lt

V. BAREIKIS PRISTATO NAUJĄ DAINĄ, KURIOJE DALĮ SAVĘS SURADO IR D. BELICKAITĖ

  • 4

Vienas ryškiausių ir energingiausių šalies atlikėjų Vidas Bareikis, pripažintas geriausiu šalies dainininku muzikos apdovanojimuose „M.A.M.A. 2019“ savo produktyvumu stebina ne tik scenos kolegas, bet ir visus klausytojus. Šiandien kūrėjas pristato naujausią savo darbą – dainą „Mergaitė Na Na Na“, įkvėptą per socialinius tinklus parašiusios merginos. Kūrinio vizualizacijose įsiamžino ir žinoma Vido bičiulė Dalia Belickaitė.

Karantino periodu ne vieną kūrinį pristatęs atlikėjas šiuo metu intensyviai koncertuoja, tačiau žada, kad artimiausiu metu pristatys ir ne vieną naują kūrinį.

„Ši daina yra pirmoji iš pastaruoju metų planuojamų išleisti labai pozityvių, bet kartu ir svarbias žinutes nešančių dainų sąrašo“, – intriguoja Vidas.

Per karantiną gimusios dainos istoriją atlikėjas pasakoja su jauduliu. „Vieną dieną gavau vaizdo įrašą iš merginos per „Instagram“, kaip ji su gitara groja mano dainą „Pažiūrėk į mane mama“. Man labai patiko jos entuziazmas ir pojūtis, kad ji pilna svajonių ir ryžto. Tada susimąsčiau apie tai, kiek daug svajonių ir tikslų dūžta į du žodžius – vėliau arba bijau... Šia daina noriu įkvėpti žmones neatidėlioti savo svajonių, o siekti jų čia ir dabar“, – pasakoja Vidas.

Vienai pirmųjų įvertinti dainą atlikėjas davė savo gerai bičiulei, socialinių tinklų žvaigždei D. Belickaitei, kuri užsiminė, kad dainoje randa ir dalį savo gyvenimo istorijos. Dėl šios priežasties Vidui kilo mintis kūrinio vizualizacijoje įsiamžinti kartu su savo drauge.

„Smagu, kad prie dainos vizualo prisidėjo mano gera bičiulė Dalia. Jai šią dainą parodžiau vos tik sukūręs ir ji sakė, kad ši daina labai atspindi jos vidų. Džiaugiuosi fotosesijos rezultatu ir, manau, kad mūsų nuotaika puikiai atspindi patį dainos vaibą“, – džiaugiasi atlikėja.

Naująjį kūrinį „Mergaitė Na Na Na“ bei visus kitus Vido hitus dar galima suspėti išgirsti šios vasaros koncertuose, kurie vyks rugpjūčio 6 d. Kaune, renginių erdvėje „Pakrantė“, rugpjūčio 14 d. Palangoje, Žiemos aikštėje, rugpjūčio 20 d. Trakų pilies kieme bei rugpjūčio 28 d. Klaipėdoje, erdvėje „Šiaurinis ragas“.

 

 

GALERIJA

  • V. Bareikis pristato naują dainą, kurioje dalį savęs surado ir D. Belickaitė
M. Repečkos nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (4)

bet

jūs, kritikai ir besimėgaujantys įžeidinėtojai, vis dėlto skaitote apie jį, klausotės jo dainų, o paskui pilate purvą. Tai ignoruokite, ramiau, be nervų gyvensite. O Vidui sėkmės - taip ir toliau!

aga

nesižiūri gi jis visai, neįdomus kažkaip, vienodas. Sorry.

Vycka

Žemesnio lygio daininiko turbūt Lietuvoje negalima būtų rasti.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS