V. Jakučinskaitė: nuolat save šlifuoju, žiūriu, kaip atrodau, ir ką dar reikėtų patobulinti | KaunoDiena.lt

V. JAKUČINSKAITĖ: NUOLAT SAVE ŠLIFUOJU, ŽIŪRIU, KAIP ATRODAU, IR KĄ DAR REIKĖTŲ PATOBULINTI

Viktorijos Jakučinskaitės ir jos mados namų „Tiulio fėja“ pristatinėti nereikia. Du dešimtmečius moteris džiugina savo gerbėjus tobula santuoka su vyru Vitalijum bei savo kūryba. Viktorija puošia visas norinčias tapti princesėmis ypatingos šventės metu ir, atrodytų, jaučiasi lyg žuvis vandenyje, savo didžiausią hobį pavertusi darbu. Tačiau LNK laidoje „Bus visko“ Viktorija pasidalins, kad pakilusi į neregėtas aukštumas darbe patyrė perdegimo sindromą ir netgi galvojo apie karjeros pabaigą.

Ji taip pat paatviraus apie sau nuo pat vaikystės taikomus itin griežtus grožio standartus ir drąsos bei užsispyrimo reikalaujančias ilgaamžiškumo paslaptis. Moteris drąsiai kalbės apie ją užklupusią depresiją ir pirmą kartą prabils apie prieš ketverius metus kilusį skandalą, kurio centre atsidūrė būtent ji.

Prieš ketverius metus iš lūpų į lūpas ėmė sklandyti gandai, apie neva byrančią vieną tvirčiausių šou verslo poros santuoką. Vis tik apie tai moteris šiandien nedaugžodžiauja: „Buvo skandalas, viešas, kuris baigėsi teismais”, – laidoje sakys Viktorija.

Viktorija Jakučinskaitė. LNK archyvo nuotr.

Yra pasakymas, kad šunys loja, o karavanas eina toliau, tačiau Viktorija nenorėjo palikti apjuodintos savo šeimos: „Aš savo šeimą visada gyniau, ginu ir ginsiu”, – pasakos garsių mados namų kūrėja.

Nors teismams pasibaigus, Viktorija įsipareigojo apie šį šmeižto skandalą daugiau nekalbėti, laidoje „Bus visko“ pasidalins atomazga: „Mes laimėjome ir kaip atsiprašymą už tai, kas buvo pridaryta žiniasklaidoje, man sumokėjo kompensaciją”,  – neslėps Viktorija.

LNK archyvo nuotr.

Laidoje „Bus visko“ Viktorija ne tik pasidalins apie tai, kaip jos šeimai pavyko atlaikyti šį skaudų etapą, bet ir paatviraus, kokiu būdu jai pavyksta išlaikyti nepriekaištingas formas. Moteris neslėps ir to, kad visai neseniai ryžosi ir dvigubai – pilvo bei krūtų – operacijai. Ir nors po jos atsigauti buvo gana sunku, moteris laikinų nepatogumų nesureikšmina, kadangi svarbiausia jai – galutinis rezultatas.

„Aš sau keliu labai aukštus standartus nuo vaikystės ir nuolat save šlifuoju, žiūriu, kaip atrodau ir ką dar reikėtų patobulinti”, – atviraus Viktorija ir atskleis laidoje ne tik tai, kaip prižiūri savo mitybą, sportuoja, bet ir kokias procedūras atlieka.

LNK archyvo nuotr.

Kokių silpnybių turi Viktorija, kaip pavyko atlaikyti dėl koronaviruso pandemijos kilusius verslo iššūkius ir kokių svajonių kol kas dar nepavyko išpildyti – šį antradienio vakarą, 20 val., laidoje „Bus visko“ per LNK.

GALERIJA

  • V. Jakučinskaitė: nuolat save šlifuoju, žiūriu, kaip atrodau, ir ką dar reikėtų patobulinti
  • V. Jakučinskaitė: nuolat save šlifuoju, žiūriu, kaip atrodau, ir ką dar reikėtų patobulinti
  • V. Jakučinskaitė: nuolat save šlifuoju, žiūriu, kaip atrodau, ir ką dar reikėtų patobulinti
LNK archyvo nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (6)

nu jo

Jeigu vyras mazai tarkuoja tai reikia dar paslifuoti.

Jadze

Tuscia ,pasikelusi pamaiva

Džiuljeta

Kiek mumyse tuštybės.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS