V. Siegel: už taikias skyrybas L. Suodaitis prašė 1,2 mln. eurų | KaunoDiena.lt

V. SIEGEL: UŽ TAIKIAS SKYRYBAS L. SUODAITIS PRAŠĖ 1,2 MLN. EURŲ

  • 24

Viktorijos Siegel ir Lauryno Suodaičio drama, atrodo, vis dar nesibaigia. Trečiadienį garsi nuomonės formuotoja savo instagramo paskyroje atsakė į vyro pastabas apie tai, kad jis jau mėnesį nemato savo vaiko.

„Ar matėt Lauryno storius, kad nerodot jūs jam vaiko jau mėnesį“, – klausė viena V. Siegel sekėja.

Žinoma moteris kalbėjo, kad L. Suodaičio neseka po tam tikrų pasisakymų.

„Išvis galvoju, geriau atsekti... neapsikraunu“, – teigė ji.

„Noriu pasveikinti, žmogus išmoko pamoką – prieš darant reklamą, reikia pasakyti kažką apie asmeninį gyvenimą, kokio žibaliuko papilti“, – vyro pasisakymus ironizavo V. Siegel.

Nuomonės formuotoja kalbėjo, kad, jos nuomone, teismo paskirta vaiko globa, kai ja perpus dalijasi abu tėvai, tokio amžiaus vaikui yra neadekvati ir praktikoje praktiškai nepasitaiko.

„Konsultavausi ne su vienu vaikų psichologu, su psichiatru, atvažiavo net ir čia psichologė, stebėjo mano ir vaiko, sesers ir brolio bendravimą, vaiko reakciją į mane, seserį, auklę, į močiutę. Vaikas yra pratęs prie šitos aplinkos, prie šitų žmonių ir iškart drastiškai jį atplėšti yra negerai“, – teigė moteris.

„Mes tikrai su Lauryno advokatais bandėm gražiuoju tartis, kad padarom tą pereinamąjį laikotarpį, o ne iš karto drastiškai einame prie 50/50. Čia ne mano išsigalvojimas, čia psichologų, specialistų rekomendacija“, – pridėjo V. Siegel.

Bet kai bandėme viską išspręsti taikos sutartimi, tai už tylias skyrybas jis paprašė 1,2 mln. eurų.

Moteris taip pat kalbėjo apie tai, kad L. Suodaitis nenorėjo tartis apie vaiko globos tvarką.

„Darau prielaidą, kad tiesiog pas vyrą yra principai, kad tik paimti vaiką. Net nežiūri, kas vaikui yra geriau“, – sakė ji.

„Ne kartą mano advokatai rašė laiške, kad Viktorija nori, kad tėtis bendrautų su sūnumi, siūlėm, jeigu netinka, gali ir čia atvažiuoti į šiuos namus, taigi gyveno. Aš išvažiuosiu iš čia, manęs nebus. Siūlėm jam ir kažkaip raštiškai sutarti, kad tikrai grąžins vaikutį, nes gali padaryti ir taip – tiesiog pasiimti ir keturiolika dienų negrąžinti. O aš, kaip ir bet kuri mama, norinti savo vaikui geriausio, žinau, kad jam psichologiškai bus negerai, vaikui pakenks, jeigu jį dabar keturiolika dienų paims ir atplėš nuo mamos“, – situaciją komentavo moteris.

V. Siegel savo sekėjams atskleidė ir dar negirdėtų detalių apie skyrybas su vyru.

„Tas pats buvo ir su pačiomis skyrybomis. Pačiomis pirmomis savaitėmis mano buvęs vyras, ar vis dar esamas, irgi sakė, kad jam nereikia pinigų, jam tik vaiko reikia ir panašiai. Bet kai bandėme viską išspręsti taikos sutartimi, tai už tylias skyrybas jis paprašė 1,2 mln. eurų. Čia tas, kuris norėjo tik vaiko“, – pareiškė V. Siegel.

V. Siegel taip pat pasidalijo, kad apie skyrybas instagrame stengiasi nebekalbėti, tačiau vyrui uždavus tokį melagingą toną, ji negalėjo nutylėti.

Be to, nuomonės formuotoja pridėjo ir tai, kad L. Suodaičui taip pat derėtų pasimatyti su krikšto dukra, kuri, pasak jos, tapo jau visai nebereikalingas ir pamestas vaikas.

„Namų duris atidarytos“, – kvietė V. Siegel.

Rašyti komentarą
Komentarai (24)

skaitytojas

Paziurek tu vista is bulviu lysves y savo 2 eks ..kaip jy fotografas yamzina ,,profesionaliai .. o tu su savo telefonu darai smaila ykyrios kates snukely ,,nu ar tau ne geda is saves daryti priciuozuse darboholike ...???tiek ir tiek prase ,,cia dar mazai paprase ...tai kiek tada davei 1 eks ,,kad paliko ramybeje ..???...eik pas psichiatra , gal nustatys kokia rimta liga kad tu negali be pletku sklaidos ...??

a

jomajo kokia baidykle be dazu . kaip tu sudaiti galejai tokia kamsyti , nebent tik del saibu

Deividas

Gera reklama if nemokama
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS