Per vasarą J. Žičkutė patyrė daug pirmų kartų | KaunoDiena.lt

PER VASARĄ J. ŽIČKUTĖ PATYRĖ DAUG PIRMŲ KARTŲ

  • 1

Trečiąjį sezoną KK2 vedėjos amplua pradėsianti Justė Žičkutė sako, kad jos vasarą buvo darbinga.

Tačiau mergina teigia, kad rado keletą savaičių ir poilsiui tiek užsienyje, tiek Lietuvoje. Justė pasakoja, kad iškart po paskutinės laidos filmavimo išvyko į vieną gražiausių šalių Europoje.

„Keliavau po Portugaliją. Ten lankiausi pirmą kartą ir iškart įsimylėjau Lisaboną, kurioje pasijutau lyg namuose. Galbūt dėl to, kad siauras miesto gatveles, kaip ir vietiniai, naršiau motoroleriu „Vespa“. Beje, tuo  pačiu metu vyko Pasaulio futbolo čempionatas. Gyvai pamačiau, kaip šėlsta portugalai, kai žaidžia jų šalies rinktinė. Sostinės gatvėse — nesibaigiantys sambrūzdis ir fiesta“, – sako J. Žičkutė.

„Vasarą taip pat teko lankytis kaimyniniame Taline. Estija man taip pat paliko labai didelį įspūdį – netoli senamiesčio gali tiesiog užuosti Baltijos jūrą ir ją pasiekti dviračiu. Ir dėl nedidelio atstumo, ir dėl puikių dviračių takų. Lakstydama po svetimus kraštus, nepamiršau ir savojo, nes namie — mieliausia. Kaip ir daugelis, aplankiau Palangą, Druskininkus, Birštoną, Anykščius ir, žinoma, gimtuosius Vėžaičius. Maža to, šią vasarą pirmą kartą dalyvausiu vestuvėse! Žodžiu, visiška pirmų kartų vasara“, – sako J. Žičkutė.

Tačiau laidos vedėja pripažįsta, kad nors keliauti teko pakankamai, tačiau poilsiui laiko daug nebuvo: „Darbo man netrūko, nes visą vasarą mano balsą buvo galima girdėti „Radiocentro“ bangomis. Čia vasara – dosnus metas tobulėti, kadangi poilsiaujant kitiems kolegoms, tenka juos pavaduoti ir išbandyti jų roges“, – teigia J. Žičkutė.

„Patirtis radijuje mane daro laisvesnę, mokausi bendrauti kuo natūraliau. Būtent tokia grįžau į man jau trečiąjį laidos sezoną. Susitikimų su žiūrovais laukiu nekantriai ir su nedideliu jauduliu, nes televizijoje tave ir girdi, ir mato, apie viską reikia pagalvoti“, – sako J. Žičkutė.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

o..... tai kaip ten viskas vyksta

pirmas kartas,... po to uzlopo ,ir vel pirmas kartas na tai jau ten bus lopas ant lopo ,o lope skyle.......

SUSIJUSIOS NAUJIENOS