Vestuvių varpai: E. Longoria šį savaitgalį išteka už žiniasklaidos magnato | KaunoDiena.lt

VESTUVIŲ VARPAI: E. LONGORIA ŠĮ SAVAITGALĮ IŠTEKA UŽ ŽINIASKLAIDOS MAGNATO

  • 0

Pasirodė džiugus pranešimas, kad aktorė Eva Longoria (Eva Longorija) šį savaitgalį Meksikoje ištekės už sužadėtinio Jose Bastono (Chosė Bastono).

Aktorė su verslininku susižadėjo gruodžio mėnesį: žiniasklaidos magnatas 41 metų žvaigždei pasipiršo jiems atostogaujant Dubajuje, po dvejų draugystės metų.

Ir nors ji pastaraisiais mėnesiais apie vedybų planus nekalbėjo, šaltinis „Us Weekly“ sakė, kad pora slapta rengiasi šį savaitgalį susituokti pajūrio kurorte Akapulke.

Prieš savaitę Eva sužinojo, kad nutraukiamas jos komiškas serialas JAV televizijoje „Telenovela“. Šio šou atsisakyta penktadienį vos po vieno sezono. Aktorė tuo metu mėgavosi saule Kanų kino festivalyje Prancūzijoje.

Ketvirtadienį Eva dalyvavo filmo „Money Monster“ premjeroje ir buvo pastebėta prašmatniame „Vanity Fair“ vakarėlyje.

Aktorė atrodė laiminga, pozavo su gerbėjais ir niekaip nepasimatė, kad jos serialui apie gyvenimą ispaniškos muilo operos užkulisiuose iškilo pavojus.

Jei gandai apie vestuves teisingi, tai būtų jau trečia santuoka Evai, kuri anksčiau buvo ištekėjusi už aktoriaus Tylerio Christopherio (Tailerio Kristoferio) ir krepšinio žvaigždės Tony Parkerio (Tonio Parkerio).

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS